tag:blogger.com,1999:blog-4485545141101158046.post3602654685996235418..comments2023-04-26T16:35:12.665+03:00Comments on SUPERIHANAA: TabboulehUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4485545141101158046.post-24621627559213375242009-12-01T22:36:36.771+02:002009-12-01T22:36:36.771+02:00Tää mun tieto on peräisin suoraan Irma Toloselta, ...Tää mun tieto on peräisin suoraan Irma Toloselta, joka on siis elävän ravinnon opettaja. Kuulin häntä yhdessä ERY:n tilaisuudessa. Ole kyllä siis kuullut, että jotkut muutkin sitä on käyttäneet, kuten tässä. Enenpää en ole asiasta hankkinut tietoa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4485545141101158046.post-26145635933223665182009-11-30T15:12:53.033+02:002009-11-30T15:12:53.033+02:00Itse olen ymmärtänyt että paras olisi käyttää mehu...Itse olen ymmärtänyt että paras olisi käyttää mehua, mutta että tosiaan voidaan käyttää myös salaateissa, jolloin tosiaan pureskella pitäisi kunnolla (kuten tietysti aina muulloinkin). Olisi mielenkiintoista perehtyä tarkemmin, olisiko Okriina jotain linkkiä tms. aiheesta?Heidihttps://www.blogger.com/profile/02690881949164890167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4485545141101158046.post-29967349698088193692009-11-28T23:15:19.054+02:002009-11-28T23:15:19.054+02:00Elävän ravinnon kirjoissa kyllä sanotaan, että ora...Elävän ravinnon kirjoissa kyllä sanotaan, että oras sopii myös salaatteihin. Hyvä pureskelu on toki aina tärkeää :)Scheherazadehttps://www.blogger.com/profile/14305720974435419525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4485545141101158046.post-15345838632045833562009-11-28T21:51:42.629+02:002009-11-28T21:51:42.629+02:00Hyvältä vaikuttaa ohje, mutta mietityttää toi vehn...Hyvältä vaikuttaa ohje, mutta mietityttää toi vehnänoras. Olen ymmärtänyt, että sitä pitäis käyttää vain mehuna, koska kova kuitu ei sula suolistossa..?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.com