perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tyrni-ananassmoothie


























Helteisen kesäpäivän aamu on mukava aloittaa raikkaissa ja virkistävissä merkeissä.


Tyrni-ananassmoothie (noin 4 pientä annosta + 3 mehujääannosta)

1 kokonainen ananas paloiteltuna
2 banaania
noin 0,5dl jäisiä tyrnimarjoja
pari rkl tyrnijauhetta
hunajaa
Marli Natur (veriappelsiini-ananas) -mehua maun mukaan

Osa seoksesta laitettiin muotteihin ja lapset saivat iltapäivällä välipalaksi mehujäät. Jäljelle jääneen aamiaissmoothien joukkoon lisättiin tämän jälkeen vielä jonkin verran mehua sekä loraukset avokado- ja hamppuöljyä. 

5 kommenttia:

 1. Meilläkin lapset tekevät innoissaan omia mehujäätelöitä:)Smoothie näyttää oikein raikkaalta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa tuli näin kuukaudenkin päästä :D !

  VastaaPoista
 3. Voi mikä blogi, mitä uutuuksia ja rohkeita kokeiluja! Nyt kaduttaa, etten ole bongannut tätä aiemmin. Täytyypä perehtyä ihan ajan kanssa postauksiisi alusta asti. Ravitsemustieteen opiskelijana olen vallan kiinnostunut tämäntyyppisistä resepteistä, joissa yhdistyvät erikoiset ja kuitenkin kotoiset maut, kotimaista ja ulkomaista, luonnon aineksia ja taatusti todellista "superfoodia" :) Blogisi ohjeet vaikuttavat poikkeuksellisilta kaikin puolin ja uskallat kokeilla uusia ideoita todella mielikuvituksellisesti. Hienoa! Ehdin jo parissa minuutissa kopioida aimo läjän reseptejä kokki-äidin testattavaksi =) Itse opiskelen tosiaan ravitsemustiedettä täällä Englannissa, eikä kokkailu juuri ole omaa alaa, mutta resepteissäsi käyttämäsi aineet ja yhdistelmät kiehtovat sitäkin enemmän. Tämäkin juoma on todellinen terveyden ruumiillistuma. :) Täytynee itsekin alkaa budjetoimaan tätä opiskelijaelämää uudella tavalla, että raaskisi alkaa testailla reseptejä ihan vaan itseään varten. :)

  Kiitos tästä! Oli paras löytö pitkään pitkään aikaan. Mukavaa maaliskuuta sinne päin!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...