keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kesä mielessä: reseptejä + tuoteuutuuksia

Kevät on vierähtänyt kuin siivillä ja eletään jo toukokuun puoliväliä. Vaikka paikoitellen puissa lehdet ovat hiirenkorvilla ja viimeiseen viikkoon on mahtunut myös muutamia kauniita ja lämpimiä päiviä, on tämän kevään sää ollut kaiken kaikkiaan erityisen vaihteleva ja luntakin satoi vielä viime viikolla harva se päivä. Välillä on tuntunut vaikealta uskoa silmiään, mutta silti on ollut ihanaa takatalvenkin keskellä unelmoida tulevasta kesästä.



Itselläni tänä vuonna tiedossa on vaihteeksi työntäyteinen kesä, joten kesästä nauttiminen jää pääosin iltojen ja viikonloppujen varaan. Kuten viime kesänä, varmasti tänäkin vuonna tulee herkuteltua terveellisillä jätskeillä, raakakakuilla ja vesimelonikakulla. Kesäiltoihin kuuluvat ehdottomasti myös piknikit ja retket perheen kanssa terveellisine retkieväineen ja juomineen, joista tänä vuonna olenkin tainnut löytää jo omat suosikkini juuri markkinoille tulleiden uutuuksien joukosta!


Moni loihtii itse erilaisia terveellisiä mehuja ja juomia kesäksi, ja reseptejä on netti pullollaan. Itse pidän siitä, että halutessani kokeilla jotakin uutta ja erityistä, kaupan hyllyltä löytyy helppo ja nopea vaihtoehto siihen. Helposti mukaan otettavat, terveelliset juomat ovat ainakin itselleni tuote, joka tulee usein napattua ostoskoriin treenievääksi, juomaksi retkelle tai välipalaksi.


Tänä keväänä olen erityisen ihastunut muutamiin Ruohonjuuren valikoimista löytyviin uutuuksiin, joita ei vielä muualta saakaan. What A Melon -melonivesi* on tällä hetkellä iso hitti maailmalla, ihanan raikas ja virkistävä juoma. True Nopal -kaktusvesi* on kookosveden tapaan luonnon oma urheilujuoma, jossa on raikas ja hedelmäinen maku.

Myös ihanat Captain Kombuchan kombucha-juomat* on mainittava tässä yhteydessä. Kombucha on hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on hyvä vaihtoehto perinteisille sokerilla makeutetuille virvoitusjuomille. Captain Kombucha- juomia löytyy monia eri makuja, jotka ovat toinen toistaan houkuttelevampia kuten cayenne-pippuri, kookos sekä vadelma.



Eipä siis auta muu kuin vain odotella, että säät lämpenevät ja kääntyvät jälleen aurinkoisempaan suuntaan. Sitten päästään taas nauttimaan piknikeistä ja siemailemaan muun muassa näitä ihania uutuuksia kesäisemmässä miljöössä.

Kesää odotellessa kevään juhliin tässä muuten pienenä vinkkinä helppo resepti, nopea mustikka-banaanijäätelökakku. Se on laktoositon, maidoton ja gluteeniton ja erittäin helppo tehdä.

Onko sinulla kesäksi vinkkejä, reseptejä tai suosikkituotteita? :) 


* tuotteet ostettu alennushintaan Ruohonjuuresta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...