maanantai 6. helmikuuta 2017

TALVINEN MINTTUTEE

* Kaupallinen yhteistyö // Hunajainen SAM *


Kun pakkaset paukkuvat tai kylmä viima käy ulkona ja sade piiskaa ikkunaa, mikäpä olisikaan ihanampaa kuin käpertyä sisälle lämpimään nauttimaan ihanan höyryävästä kupposesta talvista lämmintä juomaa? Ainakin itselleni tämä on yksi ehdottomasti talvi-iltoihin ja miksei päiviinkin kuuluvista piristyksistä.


Itselleni maistuvat lähes poikkeuksetta kaikki teelaadut ja erilaiset hedelmä- ja yrttihaudukkeet. Yksi suosikkini kuitenkin jo vuosien takaa on perinteinen marokkolainen minttutee. Yhdistettynä chiliin ja hunajaan se saa mukavasti tulisuutta ja lämmittää kivasti talven keskellä.

Tämä resepti on tällä hetkellä yksi suosikkijuomistani talvella ja voin suositella sitä kaikille chilin, mintun ja hunajan ystäville!

Reseptin löydät Hunajainen SAMin www-sivuilta: Talvinen minttutee.Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hunajainen SAM Oy:n kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oih miten hyvältä kuulostaa, pakko kokeilla! Ihania kuvia muuten, niin kuin sulla aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Susanna! Kiitos aivan ihanasta kommentista, ihana kuulla että kuvat ovat ihastuttaneet. Minttutee on kovasti aina ollut omaan makuuni ja samoin tuo chilihunaja, joten yhdessä näistä tuli ihan mahtava yhdistelmä. Kannattaa testailla! Mukavaa kevään odotusta sinulle! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...