torstai 26. toukokuuta 2016

Makers Kahvila – rento meininki Lauttasaaressa


Kuluneen vuoden aikana ei ole voinut välttyä törmäämästä Makers Kahvilaan, joka on saanut kivasti aikaan myös somessa pöhinää. Itse olen kiinnittänyt huomiota positiivisessa mielessä heidän aktiivisuuteensa etenkin Snapchatissa ja Instagramissa, joista voi päivittäin seurailla kahvilan kuulumisia ja ajankohtaisia uutisia :)

Niin että pitihän sitä sitten tämäkin paikka käydä vihdoin ja viimein katsastamassa myös livenä eräänä kauniina päivänä juuri vapun kynnyksellä. Kevät oli saapunut Lauttasaareenkin, linnut laulelivat ja lehdet olivat juuri puhkeamassa puihin.


Makers Kahvila sijaitsee Heikkiläntiellä ja sen yhteydessä toimii Kulttuurikeskus Sähinä, joka järjestää muun muassa kirppiksiä. Paikassa on omaleimainen rento ja boheemi tunnelma.


Tarjolla on monenlaisia herkkuja sekä raakana että perinteisemmässä muodossa. Itse halusin juuri vappuaaton alla testata kotitekoisen siman sekä vegaanisen munkin, joita myös molempia oli muuten rummutettu jo ainakin Instagramin puolella, joten some-markkinointi oli ainakin tässä tapauksessa saanut asiakkaan kiinnostuksen heräämään! :)Sisustus on erittäin omaleimainen, tilassa on useita pienempiä looseja ja huoneita, jotka on kaikki sisustettu kierrätyshengessä.


Välillä värikkäämpää ja välilllä vaaleampaa tunnelmaa :)Kaiken kaikkiaan Makers Kahvila oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Plussaa rennosta meiningistä, hyvästä kauramaitoon tehdystä cappuccinosta ja raakaherkuista. Omaan makuuni paikan tyyli sisustusmielessä oli ehkä jopa aavistuksen liian "mummolamainen" ja pörhistynyt paikoitellen, mutta toki oma viehätyksensä siinäkin! :) Hienoa kuitenkin, että lisää kahviloita ja myös raakaruokaa myyviä sellaisia nousee nyt Helsinkiin, ja käsittääkseni Laruunkin on tällaista kahvilaa kaivattu. Pointsit siitä ja muutenkin innovatiivisuudesta Makers Kahvilan väelle! :)

Makers Kahvila, Heikkiläntie 10, Helsinki.
Avoinna ma-pe 7.30-19.30, la-su 10-17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...