tiistai 18. helmikuuta 2020

GUGGUU SS20, PLAY COLLECTION

Kaupallinen yhteistyö Gugguu*
Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * -merkillä


Sekä lasten että aikuisten vaatteista puhuttaessa on kotimaisuus ja tuotannon vastuullisuus ollut itselleni tärkeä kriteeri niin kauan kuin muistan. Silloin kun uusia vaatteita on tarpeen hankkia, eikä sopivaa löydy käytettynä, on todella hienoa että vaihtoehtoja tällä saralla löytyy jo paljon enemmän kuin kymmenisen vuotta sitten, jolloin itse lasten ollessa ihan pieniä aiheesta kiinnostuin.

Monista suomalaisista lastenvaatemerkeistä *Gugguu on yksi niistä, joiden matkassa olen asiakkaana kulkenut aivan alusta asti. Parasta Gugguussa on laadun lisäksi omasta mielestäni tietty ajaton tyylikkyys: vaikka monet klassikkotuotteet ovat pysyneet samoina ihan alusta asti, on sarja onnistunut ainakin omissa silmissäni säilyttämään kiinnostavuutensa - yhtä aikaa hillitysti uudistuen ja vanhaa säilyttäen. Vaatteita on helppo myös kierrättää lapselta toiselle, koska esim. *hupparit ovat tietyllä tavalla jo klassikon maineessa ja monen vuoden käytön jälkeenkin ne näyttävät edelleen yhtö kivoilta ja tyylikkäiltä.


Gugguun verkkosivuilla kankaiden ja materiaalien alkuperästä ja tuotannosta kerrotaan *mm. seuraavasti: 
"Kaikki kankaantoimittajamme ovat eurooppalaisia ja kankaamme tulevat muun muassa Suomesta, Virosta, Portugalista, Hollannista, Saksasta ja Italiasta. 100% orgaaninen collegemme on Suomessa kudottua. Meille kestävät suhteet materiaalintoimittajien kanssa ovat ensisijaisen tärkeitä, koska näin pystymme takaamaan materiaalien laadukkuuden ja kehittämään niitä entistäkin paremmiksi.
Kangas- ja vaatetuotannon toimijat ovat valikoituneet skandinaavisten referenssien kautta. Vastuulliset tuotantotoimijat, jotka täyttävät kaikki laatukriteerimme, sijaitsevat Suomessa ja Baltiassa (Virossa ja Latviassa) sekä Puolassa. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä asiana, että tiedämme ja tunnemme koko tuotantoketjun sekä työntekijöiden työolot- ja ajat, ja voimme suoraselkäisesti seistä näiden takana. Läheinen tuotannon sijainti antaa meille mahdollisuuden jatkuvaan tiiviiseen yhteistyöhön."

Meidän perheessä kokemusta on monen vuoden ajalta sekä *ulkovaatteista, sisävaatteista että *asusteista eri-ikäisten lasten käytössä. *Flash-takki sekä *Go-On Bomber -takki ovat ihanan laadukkaita ja pitkäikäisiä, sekä myös taatusti vastuullisempi valinta:
"Kankaan ensimmäinen ja kolmas kerros on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Materiaalissa käytetty kalvo on optimaalisesti hengittävä sekä täysin PTFE- (polytetrafluorieteeni) sekä PFC- (perfluoratut yhdisteet) vapaa. Lisäksi materiaali on valmistettu Öko-Tex Standard 100 –sertifikaatin mukaan. Tämä sertifikaatti takaa, että tuotteesta ei ole haittaa terveydelle. Kankaan vedenkesto on saatu aikaan ympäristöystävällisellä Bionic-Finish® Eco -viimeistelyllä. Kankaan valmistaja on sertifioitu BLUESIGN® järjestelmäkumppani." (*Lainaus Gugguun sivuilta)
*Kevään luomupuuvilla-asusteissa omasta mielestäni ulkonäön ja laadun lisäksi aivan ehdottomasti ihaninta on, että ne ovat myös valmistettu Suomessa! Gugguu on jo monen vuoden ajan työllistänyt samaa pientä kotimaista kutomoa, josta asusteet tulevat. Suomalaisen työn suosiminen myös tuotannossa on itselleni ollut aina todella tärkeää ja etenkin viime vuosina se on tullut entistä lähemmäs sydäntä - yhteiskunnalliselta kantiltakin katsottuna kun on todella tärkeää, että ihmisillä on töitä.Meidän perheessä viime aikoina myös aikuiset ovat ihastuneet isosti Gugguun vaatteisiin. Molemmilta vanhemmilta löytyy hupparit jas itseltäni myös muutamia muita ensimmäisen Mini Me -malliston vaatteita niin arkeen kuin juhlaankin. Elättelenkin toiveita, että Mini Me -mallistoja olisi tulossa myös tulevaisuudesssa!*Gugguun sivuilta voit käydä kurkkaamassa ja fiilistelemässä lisää kevään 2020 mallistoa. 

Jos haluat päästä hypistelemään tuotteita livenä ennen ostopäätöksen tekoa, huikkaan jo nyt että maaliskuun aikana minulla on ilo järjestää Private Shopping -ilta *Gugguun Mikonkadun myymälässä, jonne tulen arpomaan pääsyn useammalle onnekkaalle myös Instagram-tililläni helmi-maaliskuun aikana! Kannattaa siis laittaa seurantaan @superihanaa viimeistään nyt - lisää luvassa pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...