maanantai 29. marraskuuta 2021

Joululahjat 2021: Sisustus ja kotoilu


Joulu tekee vähitellen tuloaan ja joululahjojen pohdinta alkaa olla käsillä monella meistä. Lahjapohdintoja helpottamaan ajattelin tänä vuonna tehdä pienen joululahjavinkki-juttusarjan pitkästä aikaa myös tänne blogin puolelle! 

Ihan ensimmäisenä juttusarjassa ovat tällä kertaa vuorossa sisustajalle ja kotoiluun mieluisat lahjavinkit. Ihania sisustustuotteita löytyy kivijalkaputiikeista sekä netistä pilvin pimein ja myös tunnettujen merkkien tuotteita on mahdollista ostaa lukuisilta eri jälleenmyyjiltä, aina pienistä yhden naisen putiikista isoihin kansainvälisiin verkkokauppoihin.

Mitäpä, jos tänä vuonna valitsisit myös sisustuksen saralla lahjojen ostopaikaksi suomalaisen pienyrittäjän puodin tai verkkokaupan? Tuetaan yhdessä paikallista ja nostetaan kotimaista yrittäjyyttä, joka luo hyvinvointia lähelle ja koko yhteiskuntaamme <3

Yksi tällainen sympaattinen, pieni, mutta kokoaan suurempi sisustusputiikki on Espoontorilla toimiva yhden naisen puoti Viiti, jolla on myös verkkokauppa. Vuosi sitten perustettu Viiti tarjoaa laajan valikoiman ihastuttavia sisustustuotteita moneen makuun - niin tunnetuilta ruotsalaisilta ja tanskalaisilta merkeiltä kuin myös kotimaisilta kädentaitajilta.

Tässä muutamia tärppejä Viitin valikoimasta sisustajalle joululahjaksi tai joulunajan kotoiluun - ja kyseessä ei siis ole maksettu mainos tai kaupallinen yhteistyö, vaan halu ja into suositella rakkaan ystäväni sisustusputiikkia muillekin innoitti naputtelemaan tämän postauksen :)

Design Letters on klassikko, joka uudistuu jatkuvasti ja muotoutuu moneen. Jos perinteinen klassikko-kirjainmuki jo lahjansaajalta sattuisi löytymään, voi mukikokoelmaa kartuttaa vaikkapa ystävää ilahduttavalla Friend-kupposella tai kotoilijaa hemmottelevalla Hygge-mukilla. Sarjasta löytyvät myös lapsille uudet Ecozen-materiaalista valmistetut mukit sekä niihin pienimmille nokkamukin kannet ja kahvat.

Tanskalaiset supersuloiset Maileg pehmopuput, hiiret ja muut suloiset pikku otukset soveltuvat ihanasti perheen pienimpien paketteihin sekä lastenhuoneeseen. Perheen pienimmälle ihana lahjavinkki joulupakettiin tai vaikkapa ristiäislahjaksi on supersöpö Ensimmäinen pupuni koristelaatikossa ja vähän isommille leikkijöille vaikkapa hiirikuningatar ja -kuningas sekä suloinen hanhi joulukotiakin koristamaan.


Ruotsalaisen Strömshagan astiat ja muut sisustustuotteet tuovat joulutunnelmaa niin satavuotiaaseen hirsitaloon kuin pieneen moderniin kaupunkikotiinkin. Söpöt joulumakeis- ja piparkakkupurkit ovat mainio lahjaidea jouluherkuttelijan kotiin.

Kotimainen, Vantaan Keimolasta ponnistava Käinby 1925 on kaikkien pellavatekstiilien ystävien unelma! Valikoimiin kuuluu pyyhkeitä, vuodevaatteita ja muita kodin tekstiilejä. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa unelmanpehmeästä Heaven Linen -pellavasta ja painetaasn käsin Vantaan Keimolassa. Meiltä löytyy Käinbyn tuplapussilakana sekä tyynyliinat logolla ja voin lämpimästi suositella tätä maailman parasta vuodevaatesettiä jokaisen laatutietoisen kotoilijan liinavaatekaappiin!

Suomalaisten kädentaitajien tuotteiden ystäville Viitistä löytyy mm. Silmu Knittingin sekä Lodean taidonnäytteitä.

Kurkista Viitin joulutuotteiden valikoimaan tarkemmin verkkokaupassa tai piipahda paikan päällä puodissa, Espoontorin kauppakeskuksessa.

Lisää joululahjavinkkejä luvassa lähiviikkoina, seuraavaksi hemmotteluun ja hyvään oloon liittyen - pysy kuulolla!

Kuvat: Strömshaga, Maileg, Design Letters


PS. Seuraa @superihanaa myös Instagramissa, Pinterestissä, Facebookissa sekä tilaa uutiskirje sähköpostiisi :)



 



 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...