torstai 9. joulukuuta 2021

Circulove – kotimaisen luonnonkosmetiikan luksusta kiertotalouden hengessä

Kaupallinen yhteistyö Circulove / tuotteet saatu


Kotimaisen luonnonkosmetiikan luksusta - vähemmän, mutta parempaa. 
♡ Tähän kiteytyy suomalaisen, huippulaadukkaan, circular design -ajattelun pohjalta ponnistavan Circulove- ihonhoitosarjan ydin. 

Circulove syntyi vuonna 2020 ajatuksesta tehdä hyvää ihmisille ja ympäristölle kestävällä tavalla. Samalla tavoitteena oli myös tehdä ihonhoidosta mahdollisimman helppoa ja vähentää turhaa kosmetiikkapurnukoiden kulutusta. Circulove lähestyykin vastuullisuutta aivan erityisen kokonaisvaltaisesti: sarjan keskiössä ovat puhtaus ja läpinäkyvyys, kiertotalous, circular design, fiksu kuluttaminen sekä hiilijalanjäljen minimointi. Lisää Circuloven tarinasta ja filosofiasta voit lukea täältä.


Circuloven 100% luonnonmukaiset, vegaaniset, biohajoavat ja täysfermentoidut tuotteet valmistetaan pienissä erissä Suomessa, mikä mahdollistaa 2-3 viikkoa kestävän fermentoinnin. Pohjoismaisen perinteen mukaisesti fermentoinnissa käytetään  ainoastaan tuoreita kasveja ja marjoja sekä puhtaimpia kasviöljyjä. Kaikilla 
Circuloven tuotteilla on myös FI-Natura -sertifikaatti. Kuulostaa siis täydelliseltä, eikö totta? 


Sain testiin Circuloven huippulaadukkaat Smooth-kasvoöljyn sekä Calm-seerumin, enkä voisi olla enempää innoissani! Olin nimittäin lukenut kehuja sarjasta ja haaveillut tuotteiden testaamisesta aiemmin, ja pakko myöntää että nämä suomalaiset ekoluksustuotteet ylittivät kaikki odotukseni!


Calm -seerumi on suunniteltu kasvojen lisäksi myös silmänympärysiholla käytettäväksi ja kyseessä on todella kevyt, mutta äärimmäisen tehokas seerumi, joka selkeästi tuntuu kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa! Plussaa annan ehdottomasti monikäyttöisyydestä, koska seerumi sopii käytettäväksi myös silmänympärysseerumina eli useampaa seerumiputelia ei tässä tapauksessa ihonhoitorutiiniin tarvita.

Ylellinen, hoitava Smooth-kasvoöljy on luksuslaatuinen ihoöljy kirkastaa ja elvyttää ihoa äärimmäisen tehokkaasti. Se on taatusti aivan erityisen hyvä tuote ennen kaikkea kuivalle iholle, mutta myös näin rasvoittuvan ihon kanssa painivan käyttäjän näkökulmasta Smooth on aivan täydellinen etenkin näin talviaikaan. Kovien pakkasten purema iho tuntuu kuivalta ja kiristävältä erityisesti ihonpuhdistuksen jälkeen ja silloin on aivan ihanaa hemmottelua levittää tämä hoitava ja heleyttävä öljy kasvojen iholle - jo pienikin tippa tekee ihmeitä!


Molemmissa tuotteissa on hurmaavan mehukas ja marjaisa tuoksu niiden sisältämien luonnon siemenöljyjen (vadelma, auringonkukka, jojoba, hamppu, ruusunmarja) sekä kurkun ja vihreän & valkoisen teen ansiosta.

Vaikuttavina aineina sekä Calmissa että Smoothissa ovat probioottien ja prebioottien lisäksi mm. ruokatuotannon ylijäämästä jääneet marjat sekä puhtaat elintarvikelaatuiset luonnonöljyt kuten suomalainen camelina-öljy. Ihan huikeaa on myös se, että ainesosista jopa 85% on täysin kotimaisia, ja sen lisäksi Circuloven kotisivuilra löytyy tieto jokaisen raaka-aineen alkuperästä!

Ilmatiiviit ja hygieeniset pakkaukset ovat simppelin tyylikkäitä ja hivelevät ainakin omaa silmääni pelkistetyllä ulkomuodollaan, joka sopii erinomaisesti minimalistiseen skandinaaviseen tyyliin.


Voisikin siis todeta, että Circulove on sekä brändi-identiteetiltään, ideologialtaan että tuotteiden tehonkin näkökulmasta tarkasteltuna aivan täydellinen ihonhoitosarja jokaiselle kotimaista luonnonkosmetiikkaa, huippulaatua ja fiksua kuluttamista arvostavalle. Itse ainakin ihastuin täydellisesti ja suosittelen lämmöllä muillekin - laita siis seurantaan @circuloveskincare Instagramissa ja opi lisää tuotteiden saloista!


PS. Seuraa @superihanaa myös InstagramissaPinterestissäFacebookissa sekä tilaa uutiskirje sähköpostiisi :)


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...