maanantai 20. joulukuuta 2021

Joululahjat 2021: Herkuttelu ja hemmottelu


Jokin aikaa sitten vinkkasin täällä joululahjaideoita sisustukseen sekä kotoiluun, ja tällä kertalla olisi hyvää tekevien herkkujen sekä hemmottelutuotteiden vuoro :)

Tässä siis muutamia vinkkejä pukinkonttiin, jos vielä näin viime tingassa pähkäilet lahjapulmien kanssa ja mietit mitä kääriä pakettiin hyvinvointia, ekologisuutta ja eettisyyttä arvostavalle.

Nämä lahjavinkit olen koonnut omista suosikeistani tuotteista, joita itse olen vuosien varrella lahjaksi antanut ja saanut Ruohonjuuren valikoimista.

Kotimainen Frantsilan Paras ystävä -kauratyyny on hemmottelulahjojen klassikko ja ihan paras lahjavinkki hänelle, jolla on jo kaikkea! Hoitava kauratyyny sopii mm. niska-hartiaseudun rentouttamiseen ja lämmittää ihanasti koleina talvi-iltoina. 

Muita mainioita lahjavinkkejä hemmotteluun ovat esimerkiksi gua shat ja kasvorollerit, joista oma suosikkini on Yin Your Skin -sarja.

Jouluiset raakasuklaat sekä suklaat ovar ihania lahjoja pukinkonttiin. Itse olen tykännyt saada ja antaa lahjaksi aivan erityisesti Goodion suklaita, joiden pakkauksetkin ovat jo silmänruokaa parhaimmillaan.

Kahvien saralla olen jo useampana vuonna ostanut lahjaksi Cafetorian Joulukahvia. Tiesitkö muuten, että helsinkiläisen Cafetorian Ivan Ore valittiin hiljattain vuoden maahanmuuttaneeksi yrittäjäksi? Aika huikeaa!

Joulun herkkupakettiin voi kääräistä myös kotimaista luomuglögiä. Itse haluaisin tänä jouluna saada maisteltavaksi ainakin Organic Healthin Metsäglögiä, jossa maistuu mm. kuusenkerkkä. Ja muuten vink vink sinulle, joka et ehdi tai jaksa koostaa herkkulahjaa itse: kannattaa helppona lahjavinkkinä ihmeessä tsekata myös Organic Healthin Jouluillan paketti, josta löytyy luomuja ja vegaanisia herkkuja kätevästi yhdessä pakkauksessa.

Ruohonjuuren verkkokaupasta vielä 20.12. tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille ja myymälät palvelevat toki osa vielä jouluaattonakin.

Bongasitko listalta omia suosikkejasi? Mitä sinä toivoisit joululahjaksi?


PS. Seuraa @superihanaa myös InstagramissaPinterestissäFacebookissa sekä tilaa uutiskirje sähköpostiisi :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...