tiistai 22. syyskuuta 2009

The Alkusanat

Tämän aloitusta olen kypsytellyt mielessäni pitkään, pitkään. Aiemmin olen blogannut perheemme sisäiseen käyttöön ja menuplännäys-tarkoituksessa "mitä meillä syötiin tänään" -periaatteella. Nyt kun ajatuksia ja kiinnostusta ravitsemusasioihin ja laadukkaaseen ruokaan on enemmänkin, laajennan tätä ideaa vielä astetta pidemmälle ja muidenkin iloksi.

Suomalainenkin blogosfääri alkaa jo kukoistaa hyvän ja laadukkaan, oikean ruuan tärkeyttä hehkuttavista blogeista. Minulla ei ole tarpeeksi tietoa (ainakaan vielä) jotta voisin tuoda siihen hirveästi uutta. Lähinnä kirjoittelen asioista lapsiperheen näkökulmasta: helppoa, nopeaa arkiruokaa ja silti parhaista aineksista, terveyttä tai hyvinvointia kompromissaamatta.

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin tänne Karoliinan (Pieniä juttuja elämästä) blogista, ja ekan selailun perusteella pistin tämän blogin kirjanmerkkeihini talteen. Mielenkiintoisesta näkökulmasta kirjoitat! Kun terveellisesti syömisestä on tullut kalliimpaa kuin vähemmän terveellisistä valinnoista (näin ne väittävät, mitä ehkä täytyy omankin kokemuksen perusteella myötäillä), on erittäin mielenkiintoista kuulla miten se suuremmassa taloudessa (vrt. yksin/ainoastaan puolison kanssa elävät) onnistuu. Oletko jo blogannut tästä aiheesta? Kuinka paljon kalliimmaksi terveellisemmät valinnat tulevat lapsiperheelle?

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentistasi! Hyvä aihe, josta nyt löytyy postauskin: http://gojiavocado.blogspot.com/2009/10/ruokamenot-ja-kuluttajan-vastuu.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...