maanantai 16. marraskuuta 2015

Uutuuksia kookosjuomien ystäville

//  yhteistyössä alpro  //Kookosmaito on varmasti monelle tuttu ja olennainen osa vaikkapa smoothieita ja smoothiekulhoja. Itse myös pidän kookoksen mausta ja käytän mielelläni kookosmaitoja tai -kermoja aina, kun niitä vain kaapista sattuu löytymään.

Muutenkin kaikki kasvipohjaiset maidot ovat ehdottomasti omia suosikkejani keittiössä. Hyvä valinta niin ympäristön kuin terveydenkin kannalta, ja ainakin omasta mielestäni myös maun puolesta päihittävät lehmänmaitopohjaiset tuotteet mennen tullen.


Sain alprolta testiin pari ihanaa kookospohjaista uutuutta: Kookos-suklaajuoman* sekä Kookos-mantelijuoman.* Itse ihastuin näihin heti myös sellaisenaan, osa lapsista tosin oli sitä mieltä, että kookoksen maku on "liian makea". Totesin kuitenkin pian, että molemmat tuotteet ovat hyviä paitsi sellaisenaan, myös esimerkiksi smoothieissa, smoothiekulhoissa ja puuroissa.

Molemmat juomat ovat 100% kasvipohjaisia, täysin laktoosittomia, vähärasvaisia eivätkä sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita.
 

Tässä keltaisessa smoothiekulhossa banaanin, ananaksen ja tyrnin kaverina kookos-mantelijuoma. Lisäksi mukana Foodin heraproteiini* ja cashewtahna*.

Ylimmässä kuvassa suklaisen smoothiebowlin pohjana on banaani, avokado, kookos-suklaajuoma, raakakaakaojauhe ja Foodin cashewtahna.

Oletko sinä maistanut näitä uutuuksia?


 *tuotteet saatu alpro, Foodin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...