maanantai 10. syyskuuta 2018

Tallinna-vinkki: Vegan Restoran V



Uskomatonta mutta totta: tämä postaus on roikkunut luonnoksissa jo kohta vuoden päivät. On kulunut pian vuosi siitä, kun kävin ensi kertaa Tallinnan "the kasvisravintola" Vegan Restoran V:ssa ja suunnittelin tätä postausta aiheesta. Kyseisestä ravintolasta on viime vuosina julkaistu niin valtava määrä blogikirjoituksia, että varmastikaan ei löydy enää kovinkaan montaa, joka ei olisi aiheesta lukenut tai paikan päällä käynyt. Julkaisen kuitenkin nyt omat kokemukseni, josko jollekin ensivierailua suunnittelevalle olisi niistä apuja.


Meidän seurueeseemme kuului kuusi eri-ikäistä ruokailijaa, joista suurin osa sekasyöjiä. Varasin pöydän jo viikkoja etukäteen, ja se kannatti. Ilman varausta ei paikkaan olisi ollut varmastikaan asiaa. Nyt meitä odotti aivan ihana iso kuuden hengen pöytä ikkunan ja lasten leikkinurkkauksen vieressä. Kärsimätön taaperokin viihtyi ruokia odotellessa ihanien puulelujen ääressä.


Alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat olivat kaikki hyvin maistuvia. Kaikki tykkäsivät ja kuten moni muukin on sanonut, myös kasvisruokiin vähemmän tottuneisiin nämä sapuskat usein tekevät vaikutuksen.


Ravintola sijaitsi Vanhassa kaupungissa ja oli oikein viihtyisä ja kodikas.







Palvelukin pelasi varsin mainiosti ja oli oikein ystävällistä, vaikka lapsiperheen kanssa usein säätöä ja sotkuakin tulee jonkun verran.


Suosittelemme lämpimästi Tallinnan ruokapaikaksi, tänne mennään uudestaan!

Vegan Restoran V, Rataskaevu 12, Tallinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...