lauantai 16. marraskuuta 2019

Humblen herkut – terveellisemmät välipalat palaveriin

Kaupallinen yhteistyö: Evoke / Humble


Työelämä on tänä päivänä erittäin hektistä ja varmasti moni meistä pohtii jatkuvasti keinoja, miten pysyä tasapainossa, palautua ja jaksaa paremmin työpäivän tiimellyksessä.

Itse kerroin edellisessä postauksessa lounastreeneistä ja miten ne ovat auttaneet itseäni lisäämään hyvinvointia arkeen ja työpäivän keskelle. Toinen iso oivallus itselleni viime vuosina on ollut työpäivän aikana popsittavien välipalojen vaihtaminen terveellisempiin purtaviin.


Eräässä työpaikassani vuosia sitten oli jatkuvasti tarjolla esimerkiksi jäätelöuutuuksia ja muita makeita purtavia. Kun tuli tauon paikka, kahvia hakiessa huomasin nappaavani lähes joka kerta jäätelön tai kourallisen keksejä mukaan "kyytipojaksi". Joskus päivän aikana saattoi hujahtaa kolmekin jäätelötuuttia päivässä kahvin kaverina - ei ihmekään, että kiloja kertyi ja koko päivän istumisen ja mässäilyn jälkeen ei fiilis ollut energisin mahdollinen.

Monilla työpaikoilla palavereissa tarjoillaan edelleenkin pullaa ja muuta sokeri- ja vehnäpitoista pupellettavaa. Itsekin käyn joka kerta sisäisen kamppailun, jos niitä tarjolla on. Juhlatilanteissa pulla tai keksi onkin itselleni ihan ok, mutta päivittän popsiminen ei ainakaan itselleni tunnu tekevän kovin hyvää.

Selvitimme taannoin myös Ruohonjuuren asiakkaiden ajatuksia aiheesta pienimuotoisella kyselyllä, ja suurin osa toivoikin työpaikalleen terveellisempiä purtavia palaveripullien sijaan.

Onneksi vaihtoehtoja alkaa olla jo tarjolla ja esimerkiksi Humble-sarjan uusista luomuherkuista onkin tullut itselleni uusia lempparivälipaloja. Kylmäpuristetut smoothiet maistuvat todella raikkailta ja herkullisilta ja ovat esimerkiksi iltapäiväväsymykseen oikein hyvää kulauteteltavaa. 

Jos taas herkkuhammasta kolottaa, kookospohjaiset toffeet ovat astetta terveellisempi vaihtoehto perinteisille kerma- ja sokeripommeille. Näissä tosin huonona puolena on, että ovat vähän liiankin hyviä - koko pussikin saattaa hujahtaa helposti, jos karkkihammasta oikein kolottaa. Itse olen huomannut, että esimerkiksi kahvin kanssa jo yksikin kookoskarkki riittää taltuttamaan makeanhimon.


Kookostoffeet ovat vegaanisia ja soveltuvat oikein oivallisesti myös vaikkapa tuliaisiksi nyyttäreille.


Näin joulun hiipiessä hiljalleen nurkkiin on moni varmasti jo aloittelemassa myös glögikautta. Meillä lapset ovat innostuneet piparien leivonnasta ja piparitalkoita onkin jo pidetty useampaan otteeseen. Humble-sarjan inkivääriglögi on ampaissut omaksi lempparituotteekseni glögien saralla. Mausteinen, iskevä inkiväärin maku lämmittää ihanasti koleana talvi-iltana. Tämä herkullinen glögi on muuten sekä marras- että joulukuun ajan kampanjatarjouksessa Ruohonjuuressa sekä myymälöissä että verkkokaupassa!


Onko teidän työpaikallanne vaihdettu palaveripullat terveellisempiin välipaloihin? Täältä voit kurkata lisää vinkkejä ja inspiraatiota asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...