keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Upea Urang, korealaisen kosmetiikan helmi


Luonnonkosmetiikka-aiheisissa blogeissa on viime viikkoina kovasti kohistu uudesta Suomeen saapuneesta korealaisen luonnonkosmetiikan Urang-sarjasta. Itsekin sain tutustua sarjaan ensimmäisten joukossa sen saavuttua myyntiin meille Ruohonjuureen.

Korealaisen kosmetiikan trendi on maailmalla ja Suomessakin suuri. Harmillisesti vain luonnonkosmetiikkasarjoja ei Whamisan lisäksi juurikaan ole ollut tarjolla. Nyt meille korealaisen luonnonkosmetiikan ystäville iloinen uutinen oli Urang-sarjan saapuminen - aivan äärettömän tehokkaat tuotteet ihanine pakkauksineen ovat sellaisia, että niitä on vaikea vastustaa!

Itse olen aivan totaalisen ihastunut Urang-sarjaan ja niiden laatuun tottuneena tuntuu, että paluuta takaisin ei ole. Esittelen tässä postauksessa nyt sarjan suosikkituotteeni!


Organic Rose Mist - Ruususuihke, luomu

Huippulaadukas, ylellinen ruusuvesi. Tästä todella huomaa, että suihkeessa on käytetty ainoastaan tuoreita ruusuja heti sadonkorjuun jälkeen. Raikastaa ja virkistää ihoa ihanasti ja on kiva suihkautettava myös hiuksiin. Kaunis limited edition -lasipullo on kaiken lisäksi tyylikäs katseltava kylpyhuoneen kaapissakin.


Perfect Daily Mist - Päivittäinen kasvosuihke

Todella ihana, kevyt, raikas ja ihoa pintaa syvemmältä tehokkaasti kosteuttava kasvovesi - korealaisen luonnonkosmetiikan luksusta! Tämän vaikutus on monia testaamiani kasvovesiä tuntuvasti pitkäkestoisempi - kosteutus alkaa tuntua hetkisen kuluttua iholle suihkaisusta ja raikas fiilis kestää pidempään. Kätevä suihkepullo on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun tai treenikassiin ja siitä on kätevä suihkautella päivän mittaan tarpeen tullen. Ihanan freesi ja raikas kukkaistuoksu.


Pink Everlasting- tehoseerumi 35 ml

Huipputehokkaan ja -laadukkaan oloinen seerumi, ihastuin tähän heti! Suorastaan luksuslaatuinen fiilis päivään pelmahtaa, kun tätä vaaleanpunaista unelmaseerumia kasvoilleen sipaisee! Helähtelevän hedelmäinen, raikas tuoksu ja kevyt koostumus. Seerumi jättää ihon todellakin kuulaan kauniiksi ja mattapintaiseksi, ei tahmeaksi. Plussaa myös ihanan kauniista pullosta! Tätä seerumia voin suositella suurella sydämellä myös aikuisemmankin ihon hemmotteluun.


Virkistävä ja kosteuttava geeli, joka nimensä mukaisesti tuntuu elvyttävän ihoa huomattavan tehokkaasti Kuten saman sarjan Pink Everlasting-seerumi, on myös tämä Elvyttävä ruusu-essence koostumukseltaan oikein miellyttävä - ei jää iholle tahmeaksi kerrokseksi, vaan imeytyy tehokkaasti ja tuo kuulaan kauniin hehkun.


Onko sinulla jo kokemusta Urangin tuotteista?

PS. Lähestyvän joulun kunniaksi saat nyt koodilla GOJIAVOCADO -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista Ruohonjuuren verkkokaupassa - myös upean Urang-sarjan uutuuksista! Osta vaikka itsellesi testiin tai anna lahjaksi luonnonkosmetiikan ystävälle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...