keskiviikko 17. helmikuuta 2010

50+

Ei ole kauaakaan siitä, kun aloin kirjoittelemaan jo pari vuotta perheemme sisäisessä käytössä ollutta ruokablogia julkisesti - lähinnä omaksi, mutta mahdollisesti myös muiden lukijoiden iloksi.

Yllätyksekseni teidän lukijoiden määrä on tasaisesti kasvanut ja on jo ylittänyt viidenkymmenen rajan.

Kiitos teille kaikille, jotka enemmän tai vähemmän säännöllisesti seurailette blogiani. Otan mielelläni vastaan kommentteja, ideoita ja toiveita liittyen tuleviin postauksiin kevään aikana.

Kevättä odotellessa...
------------------------------------------------------


Yhteisvastuukeräyksen teemana tänä vuonna on köyhien lapsiperheiden auttaminen Suomessa ja Haitissa. 


"Yhteisvastuukeräys käynnistyy virallisesti 7. helmikuuta. Keräyksen tuotolla Yhteisvastuu auttaa köyhiä lapsiperheitä Suomessa ja Haitissa turvaamaan itselleen jokapäiväisen leivän. 60-vuotias keräys juhlistaa toimintaansa ponnistelemalla entistäkin kovemmin heikkojen ja hädänalaisten auttamiseksi yli 40 000 vapaaehtoisen voimin. 

Poikkeuksellisesti etuajassa liikkeelle lähteneet Yhteisvastuun vapaaehtoiset ovat keränneet katastrofiapua Haitin maanjäristyksen uhreille jo tammikuun puolivälistä lähtien. 7.2. mennessä kertyneet varat ohjataan lyhentämättöminä Kirkon Ulkomaanavun hätäapuun Haitissa.

Keräyksen virallisen käynnistymisen jälkeen varat käytetään Yhteisvastuun perinteen mukaan sekä kotimaassa tehtävään avustustyöhön että Kirkon Ulkomaanavun kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun.
Yhteisvastuukeräys on Suomen suurin vuosittainen kansalaiskeräys. Sen suojelijana toimii tasavallan presidentti Tarja Halonen. Tämänvuotisen keräyksen esimiehenä on arkkipiispa Jukka Paarma." (lähde: Yhteisvastuu.fi)

Jostakin toisesta blogista saamani idean innoittamana olen 50 lukijan rajan rikkoutumisen johdosta halunnut lahjoittaa euron per lukija tähän tärkeäksi kokemaani keräykseen. Lisätietoa keräyksestä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...