perjantai 5. helmikuuta 2010

Uutuuksia "lähikaupasta"

Ruohonjuurella menee ilmeisen hyvin ja mikäpä sen mukavampaa kuin että tällainen bisnes kukoistaa. He ottavat ymmärtääkseni valikoimiinsa uusia tuotteita helposti myös asiakkaiden toiveiden perusteella ja niinpä olikin positiivinen yllätys eilen viimeksi ostoksilla poiketessani huomata, että Cocovin superfoodien lisäksi valikoimissa on nyt myös Detoxyourworldin tuotteita.Meille lähti kokeiluun agave-nektaria (jota jo lasten kanssa leivonnassa testailtiinkin), mulberry-marjoja sekä mansikalla ja ruusunlehdillä maustettua raakasuklaata, joka mielestäni ei Ombarista juurikaan eronnut makunsa puolesta.

On se tämä nykyajan elämä helppoa, kun melkein mitä vaan saa jo ihan omasta lähikaupastakin! :)

4 kommenttia:

 1. Nuo Ombarit tosiaan maistuvat ihan itsetehdylle raakasuklaalle! Ainakin suurinpiirtein, itse en pidä niin kamalan makeasta suklaasta :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan sama lähikauppa. Juuri viime kauppareissulla tuumin, että palvelu ja valikoimat ovat koko ajan parantuneet. Tosin tein viime viikolla ekan iHerb-tilaukseni ja koska tilaamani tuotteet olivat maultaan huomattavasti vastaavia Cocovin tuotteita parempia ja hinnaltaan huokeampia, houkutus tilausten jatkamiseen on suuri. Toisaalta haluan kyllä kovasti tukea Ruohonjuuren toimintaa ja sen säilymistä lähikauppanani. iHerbissäkin oli aivan loistava palvelu ja tilaukseni jälkeen postimaksusysteemikin on tullut entisestään edullisemmaksi (oli se nytkin erittäin kohtuullinen).

  VastaaPoista
 3. Ruohonjuuren ystävä täälläkin. Valikoima tosiaan laajenee huimaa vauhtia ja upeita juttuja voi hankkia nykyään jo ihan extempore.

  VastaaPoista
 4. Karoliina, täällä myös pidetään Ombareista! Cashew-kookos on allekirjoittaneen erityinen suosikki.

  ester, kiva että teilläkin on sama lähikauppa! Ihan tuota samaa olen miettinyt paljon viime aikoina, kun koko blogosfääri tuntuu olevan hulluna iHerbistä. Itse olen tähän mennessä tilannut vasta D-vitamiineja sieltä, mutta kyllä houkuttaisi muutakin tilata - tosin edullisempi hinta ei mulle ole niin tärkeä, mielelläni toki tukisin kotimaista yrittäjää ja muutenkin sitä aina välillä miettii miten ekoa on että ne superit ensin kuskataan Kiinasta/Intiasta tms. Jenkkilään ja sieltä Suomeen. Kimurantteja kysymyksiä!
  Tunnetaankohan tai "tunnetaankohan" me ester muuten jotain kautta toisemme? (tuli vain tuolta toisaalta liinakommentistasi mieleen :) )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...