keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Aamiaisvinkki

Helsingin keskustasta löytyy mukavasti aamiaisvaihtoehtoja. Laadukkaasta luomuaamiaisesta haaveilevan kannattaa suunnata Sis.Deliin Kalevankadulle.Aamiaisbuffet koostuu pääosin mahdollisimman lähellä tuotetuista luomutuotteista: tuoretta leipää, luonnonjogurttia, mysliä, hedelmiä, mehuja... Eksoottisempiakin aineksia kuten mm. kookosöljyä, goji-marjoja, kaakaonibsejä ja pähkinöitä on tarjolla (ja niitä saa ostaa myös mukaan).

Erityisesti marinoidut kesäkurpitsat ja auringonkukansiementahna leivän päällä olivat todella herkullisia!

---

Aamiaista on tarjolla ma-pe 07.30-10.30 ja la 09-13, Kalevankatu 4.

4 kommenttia:

 1. Kiitos mahtisvinkistä!!!!
  Mennäänkö joskus yhdessä?=)

  VastaaPoista
 2. Voisi olla hyvä idea! Esim. joku lauantai. Olin nyt nuorimman kanssa liikkeellä ja piti hotkia aamiainen aika nopsaan, kun rauhallisesta vauvasta villiksi taaperoksi muuttunut pienokainen heitteli ruokaa eikä suostunut olemaan syöttötuolissa... Ihana olisi kyllä joskus mennä oikein ajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos loistavasta vinkistä!

  Olen pitkään etsinyt entisen Café Engelin tilalle uutta aamiaispaikkaa ja täytyy sanoa, että etsinnän voi lopettaa! Aivan loistavia tuotteita, jotka istuvat nykyiseen, astetta fiksumpaan ruokavaliooni huomattavasti paremmin kuin Engelissä syömäni ranskalaisen aamiaisen valkohomejuusto ja croissant :)

  VastaaPoista
 4. Santeri, kiva että vinkistä oli hyötyä! Laadukas aamiainen tosiaan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...