keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

The Cock testissä


The Cock avautui Kasarmitorilla jonkin aikaa sitten, ja siitä asti on kyseisestä paikasta saanut nähdä ja kuulla juttua siellä sun täällä. Erityisesti aamiaisesta ja lounaasta olin bongannut monia kehuja ja harmitellut usein sitä, ettei paikka satu olemaan ihan lounasetäisyydellä. Suunnitellessani hyvän ystäväni kanssa tapaamista illallisen merkeissä mieleen tulikin heti The Cock, jota olisi nyt oiva tilaisuus päästä vihdoin testaamaan.


The Cock sijaitsee Kasarmitorilla ja on ilmiselvästi jo saavuttanut suuren suosion. Emme olleet arki-iltana tehneet pöytävarausta, ja tilanne näyttikin alkuun hieman heikolta mutta pääsimme kuitenkin lopulta ulos istumaan. Se osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi, sillä ilma oli kohtuullisen lämmin eikä myöskään satanut. Saimme eteemme menut ja päädyimme tilaamaan kasvisannokset Lemongrass and Ginger Weefit.


Annokset tulivat melko pian rentoon ja konstailemattomaan tapaan tarjoiltuina. Ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli riittävästi. :)

Päädyimme lopulta testaamaan myös kuuluisaa Dessert Ping Pong Tablea, joka osoittautui niin ikään hyväksi valinnaksi. Tarjolla oli erilaisia jälkiruoka-annoksia ja esimerkiksi kakkuja löytyi moneen makuun. Hämärässä puhelimella napattu kuva jälkiruokapöydästä ei tosin valitettavasti tee sille kunnolla oikeutta.


Jälkiruokapöydästä löytyi erilaisia kakkuja moneen makuun. Täytyy myöntää, että itsekin taisin saada pienimuotoiset kakkuöverit. Toisaalta... Helsinki Half Marathon lähestyy ja pieni ylimääräinen hiilariannostus ei välttämättä ole pahitteeksi. Sen jälkeen sitten taas tarkempi linja näiden suhteen! :)


Ensikertalaisen arvio The Cockista pähkinänkuoressa:

+ Mukava, rennon oloinen ruokapaikka
+ Kiva rento sisustus ja tunnelma
+ Ruoka hyvää ja kohtuuhintaista
+ Ping Pong Dessert Table –jälkiruokabuffetista plussaa

- Täyttä saattaa olla varsinkin ilta-aikaan, pöytävaraus ei liene pahitteeksi jos haluaa varmistaa paikan
- Pientä säätöä palvelun kanssa (lähinnä annosten saanti ja laskutus)
- Alakerran tilat huomaamattomasti löydettävissä, jos ei ole etukäteen tietoa mistä löytyy

Kaiken kaikkiaan kuitenkin positiivinen tuttavuus, jota voi suositella. Aamiainen ja lounas olisi toki mukava toki testata joskus. Jos kokemuksia niistä löytyy, niin olisi mukava kuulla! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...