tiistai 16. kesäkuuta 2015

Puhdistamo Raw Pop Up HelsingissäTämän kevään ja kesän korvalla olen ollut hyvin onnellinen monestakin asiasta. Mutta mitä ruokaan tulee, erityisen ilahtunut olen ollut siitä, kuinka terveellisiin, hyvää tekeviin herkkuihin erikoistuneita paikkoja on alkanut putkahdella sinne tänne lähes viikoittain. Paljon ilmaantuu eri puolille Helsinkiä jatkuvasti erilaisia ruokaan liittyviä pop-upeja ja kivoja pikku tapahtumia. Vasta viime viikolla kuulin juuri avatusta Puhdistamo Raw Pop Upista ja uusimpana törmäsin tänään Teurastamolla ensi viikolla järjestettävään Food Bike Carnivaliin eli Ruokapyöräjengin kokoontumisajoihin, joka myös olisi melkeinpä pakko päästä testaamaan!

Puhdistamon Raw Pop Upin upeita kakkukuvia olen ihastellut jo jonkin aikaa ja koko paikan tarjonta salaatteineen ja smoothieineen on kuulostanut muutenkin niin mahtavalta, että oli ihan pakko suunnata Töölön sydämeen tsekkaamaan tämä paikka sopivan tilaisuuden tullen, joka siis osui kohdalle tänään!

Paikka sijaitsee osoitteessa Museokatu 44 ja tila on aivan ihastuttava, viihtyisä ja valoisa miljöö, jossa myös mieli lepää. Tarjolla on toinen toistaan visuaalisesti näyttävämpiä ja herkullisempia raakakakkuja, smoothieita sekä salaatteja. Palvelu on superystävällistä ja tunnelma kiva. :)

Päädyin tilaamaan salaatin, vihersmoothien sekä jälkiruoaksi suussasulavaa mansikka-limekakkua. Salaatti valmistettiin paikan päällä ja siinä oli muun muassa cashewpähkinästä valmistettua juustoa, lehtikaalia, marinoituja vihreitä papuja sekä ihastuttava mansikkainen kastike. Smoothien otin kookosmaidolla ja siinä maistuikin ihanan pehmeä kookoksen maku, joka sopi täydellisesti yhteen suussasulavan kakun kanssa. Kakku oli jotakin aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa, pehmeää mansikan ja raikasta limen makua eli voisi varmaan lyhyesti todeta, että tässä kakussa maistui kesä. :)


Kakkupalasta ja smoothiesta nautiskellessa oli mahdollisuus lueskella lehtiä tai vain ihastella paikan tunnelmaa. Vierailu täällä oli ihastuttava kokemus ja tulen varmasti piipahtamaan täällä toistekin tulevan kesän aikana. Voin suositella lämpimästi paikkaa kaikille terveellisistä herkuista kiinnostuneille! :)

 Puhdistamo Raw Pop-up, Museokatu 44, avoinna syyskuun 2015 loppuun ti-pe 10-18, la 10-16, su 12-16.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...