perjantai 11. maaliskuuta 2016

PACK'D with plant power

 * kaupallinen yhteistyö *
 

Kirjoittelinkin jo aiemmin vinkkejä terveellisistä treenieväistä sekä myös helpoista ja nopeista aamiaisista.

Molempien koostamista ja väsäämistä helpottaa huomattavasti, jos tarjolla on mahdollisimman valmiita ja helppoja ratkaisuja arjen kiireiden keskelle.

Englantilainen, vuonna 2014 perustettu PACK'D on voittanut vuoden 2016 The World Food Innovation Awardsissa kategorian "The Best New Health / Wellness Product", eikä suotta. Valikoimiin kuuluu valmiita pakastettuja smoothie kitejä sekä jauheita, joista saa helposti kyhättyä mieleisensä smoothien eri tilanteisiin.


Sain PACK'Dlta testiin muutamia heidän tuotteitaan. Valitettavasti näitä ei vielä tällä hetkellä (tietääkseni) saa Suomesta, mutta jonakin päivänä kenties toivottavasti? :) Pienenä vinkkinä kuitenkin UK:hon suuntaaville, että esimerkiksi Whole Foodsista ja Sainsbury's:ista näitä voi bongailla.
 


Energy-smoothiemix sisältää muun muassa macaa sekä guaranaa. Tästä valmistui smoothie polkujuoksua harrastavalle puolisolleni treenievääksi.

MANSIKKA-BANAANISMOOTHIE PACK'D WITH ENERGY (1 annos)

1 banaani
1 avokado
runsaasti pakastettuja tai tuoreita mansikoita
1 pussi PACK'D Energy Mixiä
(hieman hunajaa halutessasi)
vettä tai kasvipohjaista juomaa (manteli-, kookos- tms.) sen mukaan kuinka paksun smoothien haluat

Sekoita ainekset blenderissä, nauti heti. :)

Jauheet sopivat paitsi vaikkapa smoothieen tai tuorepuuroon sekoitettavaksi, myös sen päälle ripoteltavaksi. Defence-jauheessa on mukana muun muassa kurpitsan ja auringonkukan siemeniä. Se maistui hyvältä yksinkertaisesti mustikkaisen tuorepuuron päälle ripoteltuna.

MUSTIKKAINEN TUOREPUURO PACK'D WITH DEFENCE (1 annos)

noin 2 dl kaurahiutaleita
kasvipohjaista maitoa esim. manteli-, kookos- tai soijajuoma
mustikoita
1 pussi PACK'D Defence Mixiä

Soseuta mustikat. Sekoita kaurahiutaleet nesteeseen, lisää soseutetut mustikat, lisää halutessasi PACK'D Defence-jauhe ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Voit myös ripotella jauheen vasta seuraavana aamuna ennen tarjoilua annoksen päälle. Koristele makusi mukaan esim. tuoreilla hedelmillä.

* tuotteet saatu / yhteistyössä PACK'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...