maanantai 11. huhtikuuta 2016

The Cock & smoothiekulhot.


The Cock ja sen aamiaiset smoothiekulhoineen ovat jo vanha juttu. Ajattelin kuitenkin kirjoitella aiheesta muutaman sanasen, koska blogia lukee ehkä myös joku jolle paikka tai konsepti ei ole vielä entuudestaan tuttu. :)

Vuosi sitten kävin ekaa kertaa The Cockissa, tunnelmat voi lukaista täältä. Sen jälkeen tuli testailtua myös aamiaisvalikoimaan tulleita smoothie bowleja. Nyt kävin taas pitkästä aikaa nauttimassa myöhäiseksi aamiaiseksi vegaanisen matcha bowlin ja sen kaveriksi tilasin cappuccinon soijamaitoon tehtynä.


Matcha bowlin lisäksi tarjolla on myös toinen smoothiekulhovaihtoehto, acai, joka ei ole vegaaninen (mukana on muistaakseni jogurttia). Molempia olen maistellut ja ovat oikein hyviä. Ennen kaikkea ulkonäkö on puoli ruokaa :) Yksi The Cockin parhaita puolia onkin, että paikka sisustuksineen on kuin suunniteltu instagrammattavaksi ja sometettavaksi, mikä on tänä päivänä jokaiselle menestystä ja suosiota tavoittelevalle brändille, tuotteelle tai paikalle iso kilpailuetu (itsenikin piti napata ties kuinka monennen kerran klassinen #ihavethisthingwithfloors -kuva masun kanssa sekä tietysti ikuistaa jälleen myös alakerran You had me at hello :)


Viime kesänä hehkuttelin myös Kipon smoothiebowleja. Valitettavasti jouduin toteamaan alkuvuodesta ja sain Kipolta myös tiedon asiasta kysyessäni, että vähäisen menekin vuoksi ovat joutuneet vetämään smoothiekulhot valikoimistaan. Tällä hetkellä siis jos smoothiekulhojen perään haikailee, kannattaa suunnata Cockiin. Onko jollain tietoa muista uusista paikoista Stadissa, joissa pääsisi nyt herkuttelemaan smoothiekulhoilla?

The Cock, Kasarmitori, Fabianinkatu 17, Helsinki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...