keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Hemmottelua odottajalle: Lempparijuttuja


Jokainen meistä kaipaa silloin tällöin pientä hemmottelua ja luksusta arkeen. Eikä suinkaan vähiten odottava äiti. :) Erityisesti raskauden loppumetreillä, kun olo alkaa olla jo malttamaton uutta tulokasta odotellessa, pienet arkea ilahduttavat ja sulostuttavat asiat ovat enemmän kuin paikallaan!

Listaanpa myös tänne blogin puolelle muutamia ihania juttuja, joista itse olen nauttinut kuluneen kevään aikana.

1) Ihanan raikkaat, hedelmäiset smoothiet/smoothiekulhot, jädet ja mehujäät.

Aamun aloitus tai piristys keskellä päivää. Mikä voisi olla parempaa? Jäätelökausikin tekee tuloaan ja lapset alkavat myös jo kysellä ihanien hedelmäisten mehujäiden perään. Tässä pari meillä jo vuosien varrella hyväksi havaittua reseptiä.

Mehujäät
Nice cream eli banaanijäde, perusohje
Chocolate Nice Cream eli suklainen banaanijäätelö
Täydellinen smoothiekulho - 5 vinkkiä
Mansikka-lime-smoothie
Pari helppoa aamiaisvinkkiä


2) Goodion raakasuklaat.

Olen ollut alusta asti täysin rakastunut Goodion raakasuklaisiin. Helsingissä valmistettavat suklaat ihastuttavat paitsi laadullaan ja maullaan, myös pakkauksillaan ja uusia innovaatioita pukkaa jatkuvasti. Ei ihme, että Goodio saavutti suosiota myös kansainvälisessä suklaakilpailussa ihan hiljattain. Isot onnittelut! :)

Viimeisin uutuus 80% Pure Nacional on ehkä parasta, mitä voi olla. Se on valmistettu maailman harvinaisimmasta kaakaolaadusta. Prosenttimäärä takaa sen, että kaakaon maku pääsee oikeuksiinsa. Mikä olisi ihanampaa kuin pala tätä päiväkahvin kanssa? :)


3 ) Tuoreet, raikkaat hedelmät

Nämä eivät enempää esittelyjä kaipaa. Parempaa saa hakea. Tsekkaa myös vinkkejä vanhasta postauksesta: Helppoja herkkuja hedelmistä :) 


3) Kuppi teetä.

Suomessa raskausajan ravitsemussuosituksissa kehotetaan varmuuden vuoksi yleisesti välttämään "yrttiteen" käyttöä, koska riittävästi tietoa terveysvaikutuksista ei ole. Kuitenkin etenkin raskausajan loppuvaiheeseen on myös tarjolla useita odottaville suunnattuja, hyvää tekeviä ja rentouttavia teesekoituksia, joita voi nauttia hyvillä mielin. Oma suosikkini on ollut Earth Mama Angel Babyn 3rd Trimester Tea ja synnytyksen jälkeiseen aikaan odottamassa on jo myös Weledan Imetystee, jota voi ohjeen mukaan käyttää jo raskauden loppuvaiheesta alkaenkin.


4) Tuore ananas!

Mielitekoja tulee ja menee, mutta tämä ei ole ainakaan sieltä pahimmasta päästä! Tuore, mehukas ananas on ihana välipala ja maistuu sen lisäksi vaikka salaatissa. Se on mitä mainioin herkku myös painoaan tarkkaileville, koska sitä onkin osuvasti tituleerattu myös "keventäjän karkiksi", eikä suotta!


5) Kevään uutuuksia ja löytöjä

Muutamia kevään aikana löydettyjä helmiä, joista osa vielä odottaa käyttöä ja osa kulkee jo tällä hetkellä mukana arjessa. Näistä en luovu :)

Boobin Activewear -imetysvaatteet. Aivan mahtavaa! Kymmenen vuotta sitten tuntui, ettei odottavia ja imettäviä äitejä huomioida juuri mitenkään vaatebisneksessä ja valikoimat olivat melko suppeita. Nyt olen silmät ymmyrkäisinä esimerkiksi tarjolla olevien treenivaatteiden määrästä. Viimeisimpänä kuulin 2XU:n tuovan tänä keväänä markkinoille sekä odottajille että raskauden jälkeiseen aikaan suunnatut kompressiotrikoot. Kyllä nyt kelpaa, eikä jää liikunnan harrastaminen ainakaan vaatteista kiinni! :)  

Weleda granaattiomenaseerumi.* Aivan ihanan virkistävä ja ihoa kosteuttava seerumi, johon ihastuin heti ensi kokeilemalta. Myös Weledan Jardin de Vie -parfyymiä on pakko hehkuttaa! Sain sen joululahjaksi ja on ehkä yksi ihanimmista tuoksuista koskaan. Myös pakkaus ilahduttaa silmää joka kerta :) Tutustu Weledan tuotteisiin ja muihin Jolien luonnonkosmetiikkauutuuksiin** tästä.

Hunajainen SAM hunajatikut*, joista löytyykin lisää juttua täältä. 

Solgar Prenatal Nutrients, hyvä vitamiinilisä odottajalle.


Onko sinulla odotusajan suosikkituotteita tai muita vinkkejä hemmotteluun? :)
Ihanaa loppuviikkoa!


* tuotteet saatu / yhteistyössä Weleda & Hunajainen SAM 
** sis. affiliate-linkkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...