tiistai 21. kesäkuuta 2016

El Fant – kahvihetki Torikortteleiden sydämessä

Katariinankadulle taannoin avautuneesta El Fant -kahvilasta on kuulunut paljon positiivista kevään mittaan. Kävin itsekin kesän kynnyksellä tsekkaamassa, millaisesta paikasta on kyse ja siinä samalla juotiin kupilliset kahvia vanhan kollegan kanssa kuulumisia samalla vaihtaen. :)
 

El Fant sijaítsee Torikortteleissa ja istuukin kokonaisuuteen hyvin, osana Helsingin kaupunginmuseota ja alueen tunnelmaa. Kahvilan perustajat ovat tulleet aiemmin jo tutuiksi Kahvila Sävystä.
Sisustus on oikein viehättävä vaaleine, maanläheisine sävyineen. Erityismaininnan ansaitsevat isot ikkunat, joiden ansiosta valoa tulee sisään ja kuvaaminen onnistuu kivasti, jopa puhelimellakin.


Me tilasimme tällä kertaa vain kahvit ja makeat leivonnaiset (petit fours -lajitelma, johon kuuluu muun muassa macaron-leivos), jotka käsittääkseni valmistetaan paikan päällä. Kaikki olivat oikein hyviä ja laadukkaita. Kahvit ovat pienpaahtimoiden kuten Good Life Coffee Roasteryn kahveja. Ne saa luonnollisestikin myös kasvipohjaiseen maitoon tehtyinä. :)


Kiva paikka, jossa täytynee käydä toistekin vaikkapa lounaan tai brunssin merkeissä!
Oletteko jo testanneet? :)

El Fant, Katariinankatu 3, Helsinki.

Avoinna ti 8.30-18, ke-to 8.30-22, pe-la 8.30-23, su 12-16 (brunssi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...