maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kaupungin parhaat raakakakut


Meillä juhlittiin kuluneena viikonloppuna perheen pienimmän ristiäisten merkeissä. :) Laiskana äitinä totesin jo hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää, että ainakin pari raakakakkua haluan ehdottomasti tarjolle jonkin "perinteisen" kakun rinnalle ja että aion ne myös tilata valmiina. Vauva- ja perhearki kun on hektistä aikaa muutenkin ja halusin ehdottomasti pelata varman päälle siinä, että kakuista tulisi näyttäviä ja onnistuneita. Omien tekeleiden kanssa kun ei lopputuloksesta kuitenkaan koskaan voi olla sataprosenttisen varma.

Valintani oli alusta asti suhteellisen selvä: päädyin tilaamaan juhlakakut Baby I Like It Raw:n huipputaitavalta, ihanalta Annalta, jonka raakakakut valittiin taannoin Helsingin parhaiksi. :) Totta puhuen mainittakoon, että lähetin tarjouspyynnön myös toiselle raakakakkujen tekijälle saamatta koskaan vastausta viestiini, joten valinta oli suhteellisen selvä siltäkin osin :)

Annan ihania kakkuja taisin maistella ensimmäisiä kertoja viime kesänä Puhdistamo Raw Pop upissa, ja olinkin heti ihan myyty. Sen jälkeen olen niistä saanut nautiskella useampaan kertaan muun muassa Andantessa sekä kahvila Siilissä. 


Juhliemme teema oli värimaailmaltaan mintunvihreään vivahtava ja halusinkin ehdottomasti toisen kakuista samoissa sävyissä. Annan kanssa ideoimme kakkuja yhdessä toiveideni pohjalta ja sainkin häneltä hyviä ideoita ja vinkkejä makujen ja värien osalta.

Päädyimme toisena kakkuna minttu-suklaakakkuun ja toinen taas oli liukuvärjätty kakku, jossa oli mukana mustikkaa ja karhunvatukkaa sekä syötäviä kukkia. Liukuvärjäys oli erityisesti toiveissani toiseen kakkuun, ja siitä tulikin mielestäni tosi kauniin näköinen.


Molemmat kakut olivat juuri niin suussasulavan ihania kuin vain Annan kakut voivat olla, ja saivat paljon kehuja ja kiitoksia vierailta sekä maun että ulkonäön puolesta. Itse tykkäsin kovasti molemmista, erityisesti minttusuklaan maku oli mieleeni. :)


Raakakakkujen lisäksi tarjolla oli naked cake täytekakun ystäville, mintunvihreitä macaronseja by Patisserie Teemu & Markus sekä suolaisina tarjottavina feta-parmesaani-paprikatäytteisiä muffineita ja kasvispasteijoita.

Millaisia ristiäis- tai muita kesän juhlatarjoiluja teillä on ollut? :) 

Ihanaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...