keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Löyly: elämys kaikille aisteille


Tämän kesän odotetuin ja hehkutetuin paikka Helsingissä on varmasti Löyly. Meidän ensivisiittimme sinne koko perheen voimin osui sateiseen päivään, josta huolimatta ravintola oli tupaten täynnä. Kävimme tällä kertaa vain syömässä ja kahvilla, joten saunoja ei tullut ainakaan vielä testattua. Ehkä senkin aika vielä joskus koittaa.


Löyly on huikean hieno rakennus ja totesinkin, että lukemani kehut eivät olleet yhtään liioteltuja. Arkkitehtuuri hivelee silmää ja näköalat ovat suorastaan huikeat sateisella säälläkin, kuvat puhukoot puolestaan. :)


 

Etukäteen pohditutti hieman ravintolan lapsiystävällisyys sekä se, mahtuisiko sisään lastenvaunujen kanssa. Alustava tiedustelu osoitti, että myös lapsiperheitä näkyi olevan paikalla ja kun paikka löytyi, niin myös tilaa lastenvaunuille löytyi. Me söimme lounaaksi Jasperin lohikeittoa, jota löytyikin kätevästi sekä isompaa että pienempää annosta, jälkimmäinen oli lapsille juuri sopiva.


Erityisesti ilahduttivat herkullisen lounaan jälkeen cappuccino soijamaidolla että Rawa Foodin valkosuklaa -mansikka -raakakakku. Kakkupalat olivat hieman tyyriitä, mutta osittainhan Löylyssä käydessään varmasti saa maksaa myös itse miljööstä ja elämyksestä. :)

Vauva nukkui koko visiitin ajan, joten lastenhoitomahdollisuuksia ei tullut tällä kertaa testattua. Ainakin wc-tilat olivat tyylikkäät, tosin mitään lastenhoitohuonetta en itse ainakaan bongannut.

Oletteko muut jo käyneet Löylyssä?

Löyly, Hernesaarenranta 4, Helsinki.
Avoinna su 9-22, ma-ke 9-24, to-la 9-02

2 kommenttia:

 1. Oih Foodin mulperin marjat on munkin suosikkeja! Niin hyviä! Ja Löylyyn pitää kyllä päästä :)
  https://punainenorvokki.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Orvokki, kiitos kommentista :) Näin on ja suosittelen piipahtamaan tuolla joku kerta. Itsellä on tosiaan kokemusta vain tuosta ravintola/kahvilasta ja se kyllä on testaamisen arvoinen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...