tiistai 7. kesäkuuta 2016

Mustaherukka-proteiinijäätelö ja Foodin kesäherkut e-kirja!

* yhteistyössä Foodin *


Proteiinijäätelö on oiva keksintö, ja mikä parasta sitä voi helposti tehdä itse kotonakin. Esimerkiksi Foodinin valikoimista löytyy monia erilaisia proteiinijauheita, jotka toimivat niin smoothieissa, pannukakuissa kuin jätskeissäkin.

Oma suosikkini näistä on heraproteiini*, joka on kaiken lisäksi Suomessa valmistettu. Plussaa siis ennen kaikkea kotimaisuudesta! Olikin iloinen yllätys huomata, että tätä saa nyt myös vaniljan ja suklaan makuisena, joista ensiksi mainittua ajattelinkin kokeilla jäätelössä raikkaan mustaherukan kaverina.


MUSTAHERUKKA-PROTEIINIJÄÄTELÖ
(2-3 isoa tai 5 pientä annosta)

3 pakastettua banaania viipaleina
200g pakastettuja mustaherukoita
1 dl Foodin vaniljanmakuista heraproteiinia*
1 tl vaniljauutetta
noin 0,5 dl vettä

Ota banaaniviipaleet ja mustaherukat pakastimesta hetkeksi huoneenlämpöön sulamaan. Lisää vesi ja muut ainekset, sekoita blenderissä. Laita valmis seos hetkeksi pakastimeen ennen tarjoilua jähmettymään. Tee valmiista jäätelöstä palloja ja koristele annos makusi mukaan vaikkapa marjoilla, kookoslastuilla tai syötävillä kukilla.


Meillä tästä tykättiin kovasti. :)


Ja hei, arvatkaapa mitä! Tämän ja paljon muita aivan huikean upeita terveellisiä kesäherkkureseptejä löydät Foodinin uunituoreesta Viileät kesäherkut e-kirjasta, johon on koostettu Foodin Ambassadorien toinen toistaan houkuttelevampia, terveellisiä herkkuluomuksia!


Kirjan pääset lataamaan tästä linkistä. Kaikki e-kirjan ladanneet saavat myös -20% alekoodin Foodinin verkkokauppaan :) * tuotteet saatu / yhteistyössä Foodin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...