lauantai 22. lokakuuta 2016

I LOVE ME 2016: OMAT SUOSIKKINI

Pikainen I love me -messuvisiitti osoittautui jälleen vaivan arvoiseksi. Kuten viime vuonnakin, paikalla oli paljon upeita ja kiinnostavia näytteilleasettajia, uutuustuotteita ja myös hyvää meininkiä! Itse kävin läpi lähinnä ruokaan keskittyvät ständit, joukossa sekä vanhoja suosikkeja että uusia tuttavuuksia. Tässä niistä omasta mielestäni parhaat palat! :)


1. Raakakakkukahvilat. I love me 2016 -messut ovat loistava tilaisuus päästä maistelemaan monipuolisesti eri tekijöiden raakakakkuja ja muita -herkkuja. Ainakin Puhdistamon ständin luona toimii Greenstreetin kakkuja myyvä raakakakkukahvila ja Foodinin nurkilta taas löytyy Pure Heron kontti, josta saa makeannälkään kakkua tai myös raakajäätelöä. Pure Hero avaa muuten Helsingissä ovensa maanantaina Paulig Kulmassa, joten sinne sopivan tilaisuuden tullen heti siis!


2. Cocovi. Valtavat määrät tuotteita ja hyviä tarjouksia, kuten raakapatukoita ja pakuriteetä hyvään hintaan. Sen lisäksi nälän yllättäessä aivan ihania ruoka-annoksia (kvinoaa, guacamolea ja raakacrackereita, jotka havaitsin hyväksi jo viime vuonna) sekä myös smoothieita ja kakkuja.


3. Foodin. Foodinin pisteellä kannattaa poiketa aivan ehdottomasti, sillä tuotteissa on messujen kunniaksi mukana roimat alennukset. Messupisteeltä löytyy myös aivan ihastuttavat Foodinin uutuudet hyvään hintaan, nimittäin raakasuklaapatukat sekä pakuri- ja reishikahvit.4. Urtekram. Luomuelintarvikkeita ja -kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Urtekramin tuotteet ovat jo lähtökohtaisesti kohtuullisen hintaisia ja messuilla vielä aavistuksen edullisempia. Messuosastolta löytyy tuotteita monipuolisesti ja itse bongasin joitakin sellaisiakin tuotteita joita en itse ole kaupassa nähnyt, kuten vaikkapa suklaan makuinen crunchy maapähkinävoi.


5. Palmusto, ihana uusi tuttavuus! Nokialta kotoisin oleva Palmusto on ainoa Suomessa kikherneistä nuudeleita ja pastaa valmistava yritys. Itselleni tämä oli todella iloinen yllätys, koska yleensä vastaavat tuotteet ovat Kaukoidän maissa valmistettuja. Tarjolla oli useita eri makuja ja meille lähtikin testiin maustamattomat sekä chilillä maustetut nuudelit - niistä lisää myöhemmin!


6. Muut pienet kotimaiset tuottajat kuten Hamppufarmi. Kotimaista kasviproteiinia eri muodoissaan: rouheena, pastana, suklaana ym. Tästä kojusta mukaan tarttui herkullisia cracker-keksejä, joita oli myös tarjolla maistiaisia.Tässä siis ruokapuolelta muutamia omia suosikkejani ylitse muiden. Moni hyvä jäi mainitsematta, joten kannattaa käydä itse paikan päällä kurkkaamassa :)

Oletko sinä käynyt messuilla ja mitkä olivat omia suosikkejasi siellä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...