maanantai 10. lokakuuta 2016

TOP 5 RAAKAKAKUT + ARVONNAN VOITTAJA

Maanantain kunniaksi ajattelin jakaa kanssanne kaikkien aikojen TOP 5 tämän blogin luetuimmat raakakakkureseptit ja julkistaa samalla Kitchentime.fi -arvonnan onnellisen voittajan! :)


TOP 5 suosituimpien raakakakkureseptien listalla ykkössijaa on pitänyt jo monen vuoden ajan blogin "edellisessä elämässä" vuonna 2010 julkaistu puolukka-lucumakakun resepti. Se oli ehkä yksi ensimmäisiä koskaan tekemiäni raakakakkuja ja tehty ohjeesta, joka oli alun perin brownieille suunniteltu. Itse en ole aikoihin kyseistä kakkua tehnyt ja tämä olikin hyvä tilaisuus kaivaa vanha hyvä resepti naftaliinista ja hyödyntää seuraavan kerran kun kakkuinspis iskee.

Tässä kuitenkin koko lista, josta toivottavasti löytyy inspiraatiota muillekin:Ja sitten se arvonnan voittaja! Ensinnäkin iso kiitos kaikille osallistuneille aktiivisesta osanotosta! Kuten myös allekirjoittanut, varmasti myös moni teistä sai huomata miten upeat ja monipuoliset valikoimat KitchenTime.fista löytyy niin leivontavuokien saralta kuin muutenkin. Sinne siis ostoksille seuraavaksi, kun omaan keittiöön tarvitaan täydennystä! :)


Arvonnassa onnetar suosi Oonaa, joka kirjoitti kommentissaan:

"Raakakakkuja rakastavana olen haaveillut Lekuen 15cm irtopohjavuoasta keraamisella pohjalla. "

Isot onnittelut Oonalle, jolle lähtee palkinnoksi kolmen irtopohjavuoan setti ja kiitos myös kaikille osallistujille! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...