lauantai 19. marraskuuta 2016

BEST THINGS x BREKKU POP-UP

On ihanaa, kun Helsinkiin putkahtelee välillä pieniä pop-up -ruokatapahtumia tai -ravintoloita. Ja samalla haikeaa, kun ne ovat olemassa vain hetken. Parhaassa tapauksessa parhaat kuitenkin palaavat vielä uudestaan jossakin muodossa joskus. :)

 
Yksi ihana tapahtuma, jota olin itse odottanut, oli Best things Brunchin ja Brekku by Taran tällä viikolla järjestämä yhteinen All-day-breakfast pop-up Hello Darling Eateryn tiloissa, jotka ovat myös (harmillisesti) sulkemassa ovensa.


Best things Brunchin brunsseille viime kesänä en koskaan ennättänyt ja aivan upeita smoothie bowleja ja toasteja olen ihastellut tähän mennessä vain Instagramin puolella. Nyt onneksi saimme napattua koko perheen voimin pöydän lauantaina tähän mielenkiintoiseen pop-up -herkuttelutapahtumaan. 


Aamiaiseen kuului herkullinen smoothie/chiabowl, bataattitoast, ihanan makea pannukakku sekä tuoremehu ja kahvi. Meillä osa seurueesta koostui lapsista ja heille saatiin myös tosi kivasti koottua toiveiden mukainen annos, joka tässä tapauksessa oli croissanteja sekä toasteja tuorejuustolla ja kurkulla. Annokset maistuivat myös lapsille ja lautaset tulivat tyhjiksi, mikä ei aina suinkaan lasten kanssa ulkona syödessä ole itsestäänselvyys!


Palvelu oli ihanan ystävällistä ja lapsiperheenä koimme olomme tervetulleeksi pienistä tiloista huolimatta. Plussaa ihanan kodikkaasta, tunnelmallisesta pienestä paikasta, joka oli hieman harmaana ja pilvisenä joulunalusajan päivänä mitä mainioin paikka nauttia näitä herkkuja hyvässä seurassa.Tämä ihana all-day-breakfast pop-up on avoinna vielä huomisen. Toivottavasti pääsemme maistelemaan vielä näitä herkkuja muissa merkeissä joskus myöhemmin! :)


Best Things x Brekku all-day breakfast pop-up, Hello Darling, Iso-Roobertinkatu 3-5.
Auki vielä sunnuntaina 20.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...