torstai 8. joulukuuta 2016

HUNAJAISET BANAANIVOHVELIT

* Kaupallinen yhteistyö // Hunajainen SAM *

Terveelliset banaanivohvelit ovat jo monelle tuttuja, mutta miten olisi hunajalla makeutetut, astetta laadukkaammat versiot näistä herkkuvohveleista? :)


Kun aikoinaan itse ensi kertaa kokeilin banaanivohveleita, niistä tuli välittömästi aivan ehdoton suosikki ja banaanilettuja meillä ei oikeastaan sen jälkeen ollakaan tehty. Siinä missä banaaniletut eivät ainakaan itselläni usein tahdo pysyä kasassa ja joko tarttuvat kiinni pannuun tai palavat liian tummiksi, vohvelirauta on kuin tehty banaanitaikinan käsittelyyn ja vohvelit valmistuvat siististi ilman päänvaivaa tai harmaita hiuksia. Vohveleista tulee ihanan täyteläisiä ja paksuja, ja ne irtoavat vohveliraudasta helposti.


Tavalliset banaanivohvelit saavat aavistuksen juhlavamman ja herkullisemman twistin, kun sekä taikinaan että lettujen päälle lisätään Hunajainen SAM Reilun kaupan hunajaa*. Ihanan makeat hunajavohvelit maistuvat makeannälkään niin isommille kuin pienemmillekin herkkusuille. :) Ne sopivat niin aamu-, väli- kuin iltapalaksikin.


Kurkkaa tämä terveellisten banaanivohveleiden resepti Hunajainen SAM Oy:n www-sivuilta :)


 * tuote saatu / Hunajainen SAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...