torstai 8. joulukuuta 2016

SYDÄMELLINEN MINTTUSUKLAA-SMOOTHIEKULHO + ÄÄNESTYS

* Yhteistyössä Sydänmerkki + Kaksplus *

Olen mukana Sydänmerkin ja Kaksplussan reseptihaasteessa yhdessä 24 muun ruokabloggaajan kanssa. Haasteen ideana oli suunnitella lapsillekin maistuva terveellinen ja maukas resepti, jonka valmistukseen on käytetty vähintään kolmea eri tuotetta, joilla on Sydänmerkki sekä mielellään mahdollisimman paljon kasviksia.


Koska terveelliset smoothiekulhot ovat takuulla sydänystävällinen valinta, lähdin mukaan haasteeseen Sydämellisen minttusuklaa-smoothiekulhon reseptillä:

Tämä sydämelle ja mielelle hyvää tekevä smoothiekulho maistuu koko perheelle vaikkapa aamu-, väli- tai iltapalana. Raikkaaseen, aitoon mintun makuun yhdistyy suklaan suussasulava pehmeys. Banaanin ja avokadon lisäksi mukana on pehmeää tofua tuomassa täyteläistä rakennetta ja sydämelle hyviä kasviproteiineja. Kulho koristellaan granolalla sekä terveellisillä, herkullisilla marjoilla ja hedelmillä oman maun mukaan.


Käy äänestämässä reseptiäni TÄÄLLÄ!   Äänestysaikaa on 5.1.2017 asti.

PS. Lisää sydänystävällisiä ruokavinkkejä löytyy Sydänruokaa -keittokirjasta, jossa on yhteensä 140 sivua sydänystävällisiä reseptejä arkeen ja juhlaan. Koodilla LAHJAKIRJA saat -25% alennuksen Sydänruokaa -kirjasta Sydän-verkkokaupassa.


* yhteistyössä Sydänmerkki + Kaksplus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...