tiistai 1. joulukuuta 2015

Jouluinen smoothiebowl, Foodin Jouluherkut E-kirja + arvonta!


Joulu tekee tuloaan ja yhdessä Foodinin sekä muiden huippujen Foodin Ambassador -tyyppien kanssa olemme sen kunniaksi ideoineet teille upean Jouluherkut E-kirjan inspiroimaan joulunajan terveellisten ja hyvää tekevien herkkujen maailmaan!

Itse rakastan joulun makuja ja tuoksuja keittiössä, joten oma luomukseni e-kirjaa varten on mikäpä muukaan kuin jouluinen smoothiebowl. Kanelilla, neilikalla ja inkiväärillä terästetty smoothiekulho, jossa proteiinibuustia tuovat mukaan Foodinin heraproteiini ja cashewtahna, on mitä parhain aamutreenin jälkeinen eväs tai välipala.

JOULUINEN SMOOTHIEBOWL (2 annosta)

2 banaania
2 avokadoa
hieman kookosmaitoa
1 tk ceyloninkanelia
1 tl neilikkaa
1 tl inkivääriä

Koristeeksi:
Karambola-hedelmää
tuoreita viikunoita
tähtianiksia

Sekoita ainekset blenderissä. Koristele jouluisesti Foodin mulperi- ja inkamarjoilla, tuoreilla viikunoilla, karambola-tähdillä ja tähtianiksilla.

Huikean hienon uunituoreen E-kirjamme voit käydä lataamassa täältä. Suosittelen lämpimästi, sillä kirja on täynnä terveellisiä ja herkullisia jouluherkkuja sekä inspiraatiota!  Kaikki kirjan ladanneet saavat myös 10€ arvoisen etusetelin yli 50 euron arvoisiin tilauksiin Foodinin verkkokaupasta.

Kannattaa käydä myös Foodinin Facebook-sivulla osallistumassa joulukalenteriin, jossa esitellään joka päivä yksi tuote. Viikon päätteeksi arvotaan joulukalenteripostauksia viikolla kommentoineiden joukosta yksi onnekas, joka voittaa kaikki nämä tuotteet itselleen. Houkuttelevaa, vai mitä? :)

 * tuotteet saatu Foodinilta

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta! Tätä pitää testata heti kun saan mun blenderin takaisin korjaajalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Orvokki! :) Kannattaa testailla. Toivottavasti saat pian blenderisi takaisin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...