torstai 31. joulukuuta 2015

Raw Cake Pops



Hyvää Uutta Vuotta 2016!
Vuoden vaihtuminen on pian käsillä, ja mikäpä olisikaan sen parempi tilaisuus herkutella? :)


Joitakin vuosia sitten Suomeen rantautuneet kakkutikkarit ovat meillä ennenkin kuuluneet uuteen vuoteen. Tänä vuonna testissä raakaversiot, jotka koostuvat pääasiassa taateleista, chiasta, kookoksesta ja parapähkinätahnasta. Kuorrutuksena tietysti itse tehtyä raakasuklaata.




RAW CAKE POPS eli terveellisemmät raaka-kakkutikkarit
noin 15-20 kpl


Noin 15 taatelia
2 rkl chiasiemeniä
1,5dl Foodin parapähkinätahnaa*
6 rkl sulaa raakasuklaata
3 dl kookoshiutaleita
1 rkl Foodin kookosmannaa*


Raakasuklaakuorrutus:
noin 1 dl kaakaovoita
noin 50g kaakaomassaa
hunajaa
2 rkl kookosöljyä


Valmista ensin raakasuklaa sulattamalla ainekset vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Valmista sitten täyte. Poista kivet taateleista ja pilko ne kulhoon. Lisää muut ainekset. Sekoita sauvasekoittimella tai blenderillä tasaiseksi seokseksi. Seos saa olla melko paksua, jotta pysyy kasassa. Lisää kookoshiutaleita tarvittaessa. Muotoile seoksesta palloja ja laita tikkuihin (esim. katkaistut cocktail-tikut). Laita pakastimeen jähmettymään.


Kuorruta raakasuklaalla ja koristele makusi mukaan esim. kookoshiutaleilla, marjajauheilla tai mehiläisen siitepölyllä.

Herkullista Uutta Vuotta! :)



* tuotteet saatu / yhteistyössä Foodin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...