Aineksina mitä kaapista tällä kertaa löytyi:
- n. 1dl raastettua kaakaomassaa
- n. 4rkl raakakaakaojauhetta
- 2rkl kookosöljyä
- 4tl tyrnijauhetta
- 2rkl kuorittuja hampunsiemeniä
Mustikkahunajan ansiosta tässä oli kivan raikas maku ja makeutta tulikin heitettyä mielestäni juuri sopivasti suhteessa muihin aineksiin - pääsi kaakao oikeuksiinsa :)
Nami nami raakasuklaata..Tuo mustikkahunaja kuulostaa tosi houkuttelevalta!
VastaaPoistaSiis Heidi susta on tullu ihan uskomaton tehoemäntä! sellanen nykyajan tiedostava martta. Ja tämän sanon ilman pienintäkään ironian häivää (vaikka olenkin vähän kade) Kuka muuten keksis vekottimen jolla vois siirtää makuaistimuksia cyberavaruudessa..?
VastaaPoistaMiten toi niinkuin tehdään? Sekoitetaan? Jäähdytetään jossain?
VastaaPoistakatri, kiitos vain kohteliaisuudesta! :) Makuaistimusten jakamisen mahdollistaminen tekniikan avulla olisi kyllä ihan huippua! :)
VastaaPoistajarna, joo, kaikki vain sekaisin (ei tarvita blenderiä, ihan vaikka lusikallakin saa sekoitettua) ja sitten hetkeksi jääkaappiin vaikka lautaselle leivinpaperin päälle jäähtymään.
Oi, tajusin yhtäkkiä paljastaneeni etunimesi, anteeksi!
VastaaPoistaItselläni on takana pari epäonnistunutta raakasuklaa kokeilua ja tämä ohje vaikuttaa lupaavalta.
VastaaPoistayksi kysymys, onko kaakaomassa mitä? tarkoitatko kaakaovoita? Vai kokonaisia kaakaopapuja?