// yhteistyössä Jalotofu ja Silmusalaatti
Oli synkkä ja myrskyinen syysilta. Tarvittiin jotakin tulista, lämmintä ja terveellistä. Jotakin, mistä saisi voimaa, puhtia ja energiaa siirtyä talviaikaan.
Niin syntyi Jalotofu & Silmusalaatti -blogihaasteen toinen resepti: tulinen kookoskeitto. Ehkä jo tuttuakin tutumpi, mutta kuitenkin aina yhtä iloisesti yllättävä. Tuoreen chilin tulisuus, kookoksen ja savutofun pehmeys sekä rapean rouskuva Silmusalaatti. Maistui myös perheen pienimmille.
TULINEN KOOKOSKEITTO SAVUSTETULLA TOFULLA JA SILMUSALAATILLA
(noin 5 pienehköä annosta)
4-5 dl vettä
2 dl kookosmaitoa
1 tuore broccoli
2-3 porkkanaa
noin 200g nuudeleita
1 pkt (300g) Jalotofu kylmäsavutofua
1-2 kokonaista tuoretta chiliä
1 rkl currytahnaa
tuoretta korianteria
Tulista Silmusalaattia
Mittaa vesi kattilaan. Pilko ja huuhtele broccolit ja porkkanat ja kiehauta muutama minuutti "al denteksi".
Lisää nuudelit ja anna kiehahtaa pakkauksen ohjeen mukaan (yleensä noin pari min).
Pienennä lämpöä ja lisää kookosmaito, paloiteltu tofu ja currytahna.
Ripottele valmiin keiton päälle tuore pilkottu chili, tuore korianteri sekä Silmusalaatti.
Tsekkaa myös samaisen blogihaasteen ensimmäinen resepti täältä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti