lauantai 17. lokakuuta 2015

I love me 2015 -messutärpit

Piipahdin lauantaina I love me -messuilla ja kuten ehkä arvata saattaa, pääasiallisena kiinnostuksen kohteena ruokapuoli. :) Esillä oli paljon huippujuttuja ja -tuotteita,  kuin myös tulevia uutuuksia. Kaikkea on mahdoton kerralla luetellakaan, joten ajattelin laittaa jakoon omat parhaimmat suosikkitärppini muille samoista aiheista kiinnostuneille messukävijöille. Tässä muutamia, jotka jäivät mieleen ylitse muiden.
 

 1. Foodin

Ehdoton suosikkipaikkani messuilla oli Foodinin ständi, josta löytyi niin herkkukahvila, trailmix bar, hyllyjen täydeltä mahtavia tuotteita huipputarjouksin sekä huippuja ihmisiä ja kovasti hyvää pöhinää. Herkkukahvilassa tarjolla oli mm. raakakakkuja.



Instagramin puolella seuraavat ovat jo kuulleetkin, että olen ylpeä ja iloinen saadessani olla osa Foodinin uunituoretta Ambassador -tiimiä monien muiden mahtavien tyyppien kanssa! Testailemme Foodinin tuotteita ja jaamme inspiraatiota muillekin. Siitä lisää myöhemmin :)  ja mikäpä olisikaan sen mieluisampaa, sillä heidän tuotevalikoimansa on todella monipuolinen ja laadukas.

Foodinin perustaja Lasse kertoo kotisivuilla yrityksen taustasta ja filosofiasta, joka on hyvin lähellä myös omaa suhtautumistani ruoan alkuperään ja puhtauteen:

"Foodin syntyi laatutietoisen nuoren ruokahifistelijän intohimosta hyvinvointiin ja sen jakamiseen. Useiden vuosien etsinnän tuloksena, pystymme nyt hymyssä suin tarjoamaan laajan valikoiman erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita ruokia.

Reissut viljelijöidemme luona ovat yrityksemme pohja. Etsimme aktiivisesti ympäri maapalloa koko sydämellään työtä tekeviä viljelijöitä, jotka tuottavat ravinnerikkaimpia ja puhtaimpia ruokia. Haluamme tietää miten syömämme ruoka valmistetaan ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää vierailla säännöllisesti viljelijöidemme luona. Haluamme varmistaa, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja hyvän maun lisäksi tekevät sinulle, viljelijöillemme ja ympäristöllemme hyvää."



Sain messuilta testiin muutaman Foodinin tuotteen, joista osa on vanhoja tuttavuuksia ja osa uusia. Inka-marjat, mulperimarjat, kaakaomassa, kaakaovoi ja cashewpähkinät jo hyväksi havaittuja. Vaalea tahini, cashewtahna ja heraproteiini taas uusia tuttavuuksia. Näistä luvassa lisää myöhemmin!*


Testiin lähti myös muutamia erilaisia lehtikaalisipsejä.*

 * tuotteet saatu Foodinilta



2. Puhdistamo

Myös Puhdistamon ständillä kävi kova kuhina ja jonot olivat pitkät. Myynnissä oli tuotteita tarjoushintaan, kuten esimerkiksi Puhdas Snack -sekoituksia noin puolet edullisempaan hintaan kuin kaupoissa.


Varsinainen huippu-uutuus oli kuitenkin Puhdistamon oman raakajäätelön julkistus. Jädet tulevat markkinoille ensi kesänä 2016, ja niitä oli mahdollista ostaa ja maistella messuilla jo ennakkoon.



Tarjolla oli toinen toistaan houkuttelevampia makuja aina kookoksesta maca-suklaaseen ja pakurikahvista viherminttuun, josta päädyin pitkän pohdinnan jälkeen valitsemaan viimeisimmän. Maidoton ja sokeriton viherminttu -jäätelö olikin todella herkullinen, joten maltan tuskin odottaa ensi kesää ja näiden tuloa markkinoille!


3. Cocovi

Myös Cocovi oli messuilla näkyvästi esillä tuotteineen ja tarjouksineen. Itseäni ilahdutti erityisesti heidän smoothie barinsa, josta sai ostaa smoothieita sekä quinoalautasia nälän yllättäessä (ja nälkähän messuilla pyöriessä ennemmin tai myöhemmin tulee).


Itsekään en voinut vastustaa herkullista quinoa-annosta, jossa oli lisäkkeenä guacamolea sekä raakacrackereita. Täydellinen messueväs!



Cocovi on tuomassa myös markkinoille uutuuksia, kuten uudet maustetut pakuriteet (3 eri makua). Itse makustelin lakritsia ja minttusuklaata, ja molemmat olivat todella hyviä! Tällä kertaa ei vielä kuitenkaan tullut vielä ostettua mukaan yhtäkään makua, mutta tämä pidetään mielessä!


 4. Jalotofu & Silmusalaatti


Yksi kivoimmista visiiteistä oli Jalotofun ja Silmusalaatin yhteisellä messupisteellä piipahtaminen. Molemmat tuotteet kuuluvat suosikkeihini ja olikin mukavaa päästä maistelemaan niistä paikan päällä kokattuja herkkuja. Erityisen täpinöissäni olen kuitenkin heidän blogihaasteestaan, johon myös ilmoittauduin mukaan. Pysykäähän siis kuulolla! :)



Teitkö sinä löytöjä I love me -messuilta?

Mukavaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Heii! Osaatko sanoa mistä noita kale os lehtikaalisipsejä voi ostaa?? Näin niitä tuolla messuilla mutta en ostanu vaikka ne oli huippu hyviä ! Harmittaa! Koitin kysyä foodinin instagramissa mut ei ne vastannu, haluan tietää :D kiitos jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitos kysymyksestä! Itsekin tosiaan löysin näitä Foodinin ständiltä messuilta. Heidän verkkokaupastaan ei ainakaan haulla kuitenkaan löytynyt, joten en 100% varmaksi osaa sanoa, saako näitä tilattua heidän kauttaan. Pikaisella googlauksella ainakin Fitnessfirst.fi -verkkokauppa näyttäisi myyvän. Näiden brändi on siis inSpiral. Olivat kyllä tosi hyviä! Toivottavasti löydät näitä jostain!:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...