keskiviikko 24. elokuuta 2016

Roots Helsinki – vegaaninen kahvilavinkki Kalliossa


Matcha-vohveleita, raakakakkuja ja ihana sisustus. Ainakin nämä olivat jääneet päällimmäisinä mieleen pari kuukautta sitten Vaasankadulle avautuneesta vegaanisesta Roots Helsingistä, ennen kuin edes olin siellä itse käynytkään. Ja miksikö? No siksipä tietty, että koko some-maailma on ollut tuon pari kuukautta täynnä kyseisen kahvilan hehkutusta ja kuvia sieltä!


Eräänä sateisena, harmaana maanantaiaamuna toteutinkin jo koko kesän ajan suunnitelmissa olleen haaveeni, suunnaten kohti Kalliota ja Roots Helsinkiä. Olin etukäteen hieman jännittänyt mahtuuko suosittuun paikkaan edes sisälle vaunujen kanssa ja miten pieni paikka mahtaisi olla kyseessä. Ilokseni kuitenkin huomasin että ainakin heti aamusta tilaa oli paljon ja mahduimme hienosti sisään ja pääsimme jopa valitsemaan istumapaikan. Myös vastaanotto oli ihana, tiskin takaa toivotettiin heti tervetulleeksi ja palvelu oli oikein ystävällistä. :)


Paljon kehuttu sisustus tosiaan teki vaikutuksen heti. Etenkin kukat, lamput, huonekalut ja "Instagram-seinä". Samoissa tiloissa toimii myös joogastudio.Sapuskojen suhteen iskikin sitten valinnan vaikeus. Mieli olisi kovasti tehnyt testata matcha-vohveleita, mutta elettiin vasta varhaista aamupäivää ja niinpä aamiainen houkutteli enemmän. Sen sai joko leivällä tai tuorepuurolla, joista itse valitsin jälkimmäisen (puolukka-cashew -tuorepuuro). Lisäksi sai valita kolmesta erilaisesta tuorepuristetusta mehusta ja myös kahvi tai tee kuului aamiaiseen.


Tavallisen kahvin sijasta mieli teki cappuccinoa, joten valitsin sen vaikkei kuulunutkaan aamiaiseen vaan piti ostaa erikseen.


Vauvan kanssakin tosiaan sujui kahvihetki Rootsissa ihan kivasti. Ainoa miinus täälläkin siitä, että pienestä wc:stä ei löytynyt vaipanvaihtomahdollisuutta, mutta toisaalta ymmärrettävää. 

Kaiken kaikkiaan visiitistä jäi suuhun positiivinen maku ihan kirjaimellisestikin (kiitos vielä herkuista!) Seuraavalla kerralla sitten niiden matcha-vohvelien vuoro! :)

Roots Helsinki, Vaasankatu 14, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...