perjantai 12. elokuuta 2016

Pure Hero – herkkuja TurkkusesAinakin täällä some-kuplassa on välillä tullut fiilis, että taidan olla kaikkien aikojen viimeisin helsinkiläinen, joka ei ole vielä käynyt Turussa Pure Herossa. Pitihän tämäkin asia saada viimein korjattua kesäloman aikana ja käydä kurkkaamassa mistä tässä paljon hypetetyssä paikassa oikein on kyse!Ihailen itse paljon nuoria yrittäjiä ja onkin ollut tosi kiva lukea juttuja joissa Pure Heron perustajat kertovat yrityksensä tarinasta ja myös tulevaisuudensuunnitelmista. Paikan päällä Turussa oli helppo huomata, että asiakkaat todellakin ovat löytäneet paikan ja kasvu jatkuu lupaavana. Eerikinkadulla sijaitsevan ravintolan lisäksi myös kesän ajan asiakkaita palvelee Aurajoen rannassa raakajäätelöä, kahvia ja muita herkkuja myyvä Puren kontti. 


Koska olimme liikkeellä isommalla porukalla, oli itseäni etukäteen mietityttänyt tilojen koko ja niiden lapsiystävällisyys. Menimme paikalle myöhään iltapäivästä jo lounasajan jälkeen, jolloin sisälle mahtui hyvin ja yläkerrassakin oli hienosti tilaa. Meillä ei varmuuden vuoksi ollut vauvalle rattaita tai vaunuja mukana, mutta huomasin että yksi asiakas oli jättänyt omansa alakerran nurkkaan kasattuina, joten ainakin näin rattaiden tuonti sisälle ilmeisesti onnistuu?

Tykkäsin itse kovasti paikan sisustuksesta ja tunnelmasta. Se oli sopivan rento myös lapsiperheen kanssa, ei tarvinnut turhia stressata. 


Koska olimme suunnitelleet syövämme lounasta, tilasimme salaattibuffa-annokset. Siitä olin etukäteen kuullut vaihtelevia kokemuksia. Itsekin olisin ehkä kuvitellut buffetin monipuolisemmaksi ja että se sisältäisi enemmän pähkinöitä, siemeniä ja muita lisäkkeitä yhden lämpimän proteiinilisäkkeen ohessa. Tällä kertaa vaihtoehtoina lisäkkeeksi oli kylmäsavulohi, kana, falafel sekä ruskistettu juusto, joista jokainen seurueestamme löysi oman suosikkinsa. :) Tämän lisäksi itse salaattibuffet, johon tosiaan ehkä olisi kaivannut hieman variaatiota lisää. Täytyy todeta, että reilun 9€ hintaan kuitenkin ihan kelpo diili. Etenkin kun lasten annoksen sai puoleen hintaan tästä puolet pienemmän lisukkeen kera.


Jälkkäreitäkin oli toki maisteltava ja siinä iskikin valinnan vaikeus. Itselläni oli tosi suuret odotukset sekä raakajätskien että -kakkujen osalta, joita molempia on jo pitkään saanut ihastella mm. upeiden Instagram-kuvien kautta. Päädyin lopulta kahvin makuiseen raakajädeen sekä kauramaitoon tehtyyn matcha latteen, vaikka mieli olisi tehnyt myös ihan perinteistä kaffetta. Seurueestamme osa tilasi myös jätskiä ja osa raakakakkuja, kaikki taisivat kovasti tykätä.


Jäätelöt ovat kookosmaitopohjaisia ja taateleilla makeutettuja, mukana on myös avokadoa. Juuri sopivan täyteläisiä ja ihania siis. Kahvin makuinen jäde oli juuri omaan makuuni hyvä ja ennen kaikkea sen tarjoilu esteettisesti ja silmää miellyttävästi. :) Matcha latteen olisin kaivannut hieman enemmän matchan väriä ja makua, ja olisihan sekin ollut kivaa plussaa jos päälle olisi barista pyöräyttänyt jonkin kivan kuvionkin, mutta ihan hyvä näinkin. :)Ainoa selkeä miinus omasta mielestäni tulisi vauvanhoitomahdollisuuksista tai oikeastaan niiden puutteesta. Ainakaan naisten vessassa ei ollut minkäänlaista hoitopöytää tai tasoa, johon vauvan olisi voinut laskea esim. vaipanvaihtoa varten. Pieni kaappi/laatikosto kylläkin, jonka päällä kuitenkaan ei vaipanvaihto helposti onnistu. Seinään kiinnitettävä, avattava teline ei veisi tilaakaan. En tosin tiedä minkä verran Puressa käy asiakkaita vauvojen kanssa, meidän lisäksemme paikalla oli ainakin yksi toinen vauvaperhe, joten luulisi että tarvetta olisi.

Anyways: visiitti oli kiva ja paikka maineensa veroinen! Suosittelen piipahtamaan, jos et ole jo käynyt :)

Pure Hero, Eerikinkatu 7, Turku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...