Vielä on kesää jäljellä! Tämä raikas mango-ananas -raakakakku on ihana kuin kesäinen auringonpaiste. :)
MANGO-ANANAS -RAAKAKAKKU (n. 10-12 palaa)
Pohja:
100g hassel- tai saksanpähkinöitä
7-10 pehmeää taatelia
loraus kookosöljyä
Täyte:
300g (1 pussi) pakastettuja mangokuutioita
1/2 tuore ananas
1 banaani
agavenektaria tai -siirappia makeutukseen maun mukaan
100g liotettuja cashewpähkinöitä
1dl kookosöljyä
Vuoraa leivinpaperilla pieni irtopohjavuoka.
Sekoita pohjan ainekset blenderissä ja taputtele vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Laita pakastimeen täytteen valmistamisen ajaksi.
Sekoita täytteen ainekset blenderissä ja kaada pohjan päälle. Anna kakun hyytyä pakkasessa ja ota sulamaan noin 15-30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
Makeita herkkuhetkiä! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti