torstai 23. huhtikuuta 2015

Kahvilavinkki Helsingissä: Andante


Kahvilat on yksi parhaita juttuja, mitä tiedän. Ja mikä parasta, Helsingissä raakaruokapaikkoja ja myös -kahviloita on putkahdellut viimeisen vuoden-parin aikana sinne tänne ja uutta pukkaa jatkuvasti! Paljon on siis kehitys kehittynyt viiden vuoden takaisesta, kun tänne blogiin viimeksi samoista asioista kirjoittelin. Kiitos Ravintolapäivän, somen ja monen muun tekijän, jotka yhdessä ovat mahdollistaneet mm. terveellisen kahvilakulttuurin ja monen muun upean ruokailmiön nousun!

 
Kirjoittelen mielelläni täällä kokemuksia ja vinkkejä kivoista rawfood-henkisistä kahviloista Helsingissä ja muuallakin. Viimeisimpänä käväisin tutustumassa ihastuttavassa Andantessa, jonka haluan näin ensimmäisenä nostaa blogissa esiin!
 
Itselleni paikka on tuttu kukkakauppana jo kymmenen vuoden takaa, jolloin siellä tuli silloin tällöin poikettua. Kahvikakonseptista sain tietää vasta hiljattain, bongasin sen muistaakseni Instagramin kautta. Kävi ilmi, että superviihtyisästä ja ihanasta kahvilasta saa myös raakakakkuja sekä nyt niin trendikästä matcha lattea, joten sinne siis!
  
 
Paikka osoittautui todellakin kaikkien kehujen arvoiseksi. Ihana, rauhallinen ja viihtyisä miljöö, jossa mieli lepäsi hektisen työpäivän jälkeen. Kukkien keskelle seesteiseen tunnelmaan oli ihana pujahtaa kaupungin vilinästä. Seinällä näytti olevan luettavaakin tarjolla, muun muassa Kinfolk-lehteä.
 
Matcha latte oli todella herkullista: pehmeä maku, jossa myös matcha pääsi ihanasti esiin. Kännykkäkamerakuva ei valitettavasti tee oikeutta tälle herkulle, joten suosittelen käymään itse paikan päällä testaamassa ja makustelemassa. :) Kaveriksi tilasin myös vadelma-raakakakkua, joka oli niin ikään aivan taivaallisen suussasulavaa.
 
 
Näin ollen en siis voi muuta kuin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa!
 
Andante kahvila & kukkakauppa, Fredrikinkatu 20, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...