perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ihana JädelinoAidon italialaisen jäätelön ystäviä on varmasti ilahduttanut ihastuttavan Jädelinon tulo Helsinkiin. Jädelinon italialaiset artesaanijätskit valmistetaan paikan päällä käsityönä aidoista, pääasiallisesti suomalaisista raaka-aineista.  Myös vegaanijäätelöitä kaipaaville Jädelino on huippupaikka, koska maidottomia sorbetteja löytyy niin ikään hyvät valikoimat.

Pääsin itse "mattimyöhäisenä" vasta tänä kesänä ensi kertaa Teurastamolle maistelemaan Jädelinon ihanuuksia. Nyt kesälomalla tieni vei sinne toistamiseen koko perheen kera, ja ajattelinkin kirjoitella muutamalla sanalla kokemuksesta myös tänne blogin puolelle. :)


Jädelino sijaitsee Teurastamolla, jonne pääsee kätevästi esimerkiksi Kalasataman metroasemalta. Teurastamon aluetta kehitetään jatkuvasti, mutta nyt jo siellä tapahtuu paljon kiinnostavia juttua ruoan ja ruokakulttuurin ympärillä, kuten esimerkiksi taannoiset Ruokafillarien kokoontumisajot, jotka myös kävin tsekkaamassa Raakaa ja kypsää -blogin Teean kanssa.

Jädelino sijaitsee Kellohallin yhteydessä ja jätskeistä voi nauttia sekä sisätiloissa että kauniilla säällä ulkona terassilla. Makuja ja valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun niin jäätelöistä (12 eri makua) kuin erikoiskahveistakin!


Itse olen tähän mennessä testannut ainoastaan Jädelinon maidottomia, vegaanisia sorbetteja, mutta voin suositella niitä erittäin lämpimästi! Tänään jäätelökupposessani oli kookos- ja mustaherukkasorbettia, ja molemmat maistuivat todella herkullisilta. Positiivinen yllätys moneen muuhun jäätelöpaikkaan verrattuna Jädelinossa on myös se, että sekä isoon että pieneen annokseen on mahdollista valita 1-2 makua mukaan samaan hintaan. :)

Suosittelen paikkaa lämpimästi aidon jäätelön ystäville! Myös cappuccino oli hyvää - suomalaisen Cafetoria roasteryn paahtamaa kahvia, jolla on myös luomu- ja Reilun kaupan sertifikaatit.

Jädelino, Teurastamo / Työpajankatu 2, avoinna ma-la 11-19, su 12-17.
Jädelinon jätskejä saatavilla myös Hietalahden hallista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...