perjantai 16. lokakuuta 2009

Härkäpapua sarvista

Ei, en ole lukenut kyseistä kirjaa (yleissivistyksen vuoksi ehkä pitäisi...) vaan ostin ensimmäistä kertaa härkäpapuja kokeiluun!

Tässä tosiaan suomalaista lähiruokaa, joka ei kalliiksikaan tule: 300 gramman pussi irtona Ruohonjuuresta maksoi noin 80 senttiä.



Olin saanut sen käsityksen, että nämä ovat itsessään puisevan makuisia ja kovakuorisia ja syötävään kuntoon saaminen vaatii jonkin verran vaivaa. Yön yli liotuksen ja reilun tunnin kiehautuksen jälkeen nämä kuitenkin maistuivat lapsille ihan sellaisenaankin, 2-vuotias jopa innostui näistä siinä määrin että huusi koko ajan "mulle lisää härkäpapua, mulle lisää härkäpapua". Heitin näitä myös Bionan valmiin pastakastikkeen joukkoon jota sitten söimme Urtekramin lasten täysjyväpastan kanssa, siihenkin tarkoitukseen sopivat vallan mainiosti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...