tiistai 13. lokakuuta 2009

Vihersmoothie

Tänä aamuna valmistui vihdoin tämän talouden ihka ensimmäinen vihersmoothie-sekoilu. Heittelin sekaan randomilla kaikkea mitä kaapista sattui löytymään: luomutammenlehtisalaattia, tuoretta luomupinaattia, yhden ison omenan, vettä ja Kaskein Marjan tyrnitäysmehua.


Lopputulos olikin sitten melkoisen tuju pinaatin ja tyrnimehun suhteellisen suuresta osuudesta johtuen. Lapset totesivat heti maistettuaan, että "liikaa makua" ja itsellänikin teetti vähän töitä saada tämä alas (ja tätä sitten kun oikeaoppisesti pitäisi vielä pitkään pureskellakin suussa...)

Ne paljon hehkutetut positiiviset vaikutukset kuitenkin olivat mielestäni selkeästi havaittavissa, olivatpa sitten placeboa tai ei :) Olo oli uskomattoman pirteä, energinen ja hyvä koko aamupäivän - täysin erilainen kuin vaikkapa raskaan aamupuuron jälkeen. Wau, lisää tällaisia aamuisia flow-kokemuksia odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Lisää vaan hedelmää sekaan! Melkein kaikki asiakkaani koittavat tehdä alussa "liian terveellistä", eli tosiaan liikaa makua. Banaani on lähes pakollinen ainesosa, ja itse tykkään laittaa myös aika paljon vettä. Luomubanaani laimentaa ja makeuttaa sopivasti, ja tekee sen oikean smoothiemaisen, kermaisen koostumuksen.

    Tuohon reseptiin 1 tai puolitoista banaania, pari tuoretaatelia ja vähän lisää vettä niin johan alkaa maistumaan..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli vinkistä :) Itse muistelin myös, että hedelmää tulisi enemmän (esim. omppu ja päärynä), mutta ei sattunut kaapissa olemaan tällä kertaa enempää *sellainen nolosteluhymiö tähän...* ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...