maanantai 12. lokakuuta 2009

Eat&Joy Maatilatori

Lasipalatsin Eat&Joy Maatilatorille suuntasin kesällä innoissani heti avajaispäivänä, mutta ensivaikutelma ei ollut paras mahdollinen useastakin syystä. Ensinnäkin ahdas pikku putiikki oli tupaten täynnä porukkaa (mikä sinänsä on kyllä positiivista) ja toisekseen paikkaa ei olla suunniteltu rattailla liikkumiseen (sekin tavallaan ymmärrettävää, kun otetaan huomioon, että myymälälle ollaan haluttu mahdollisimman keskeinen sijainti). Taukoa on siis pitänyt tuolla vierailuissa ja mieluummin olen suunnannut Ruohonjuureen, joka etenkin laajennuksen jälkeen on ihanan tilava ja jonka valikoimissa onkin paljolti samoja tuotteita kuin Maatilatorilla.

Viikonloppuna poikkesimme Maatilatorilla uudelleen ja kokemus olikin nyt jo positiivisempi. Mukaan lähti paljon herkkuja, joista ehkä mieluisin uusi tuttavuus oli tämä Hommanäsin inkiväärijuoma: Edelleenkin kyllä kieltämättä vähän harmittaa se, että myymälä tuntuu olevan suunniteltu "ei-liikuntarajoitteisille" eli joko citysinkuille tai hyvin toimeentuleville, tiedostaville harmaille panttereille - lapsiperheelle paikka on kieltämättä vähän ahdas ja nytkin putiikissa jouduttiin käymään vuorotellen sillä aikaa, kun toinen odotteli rattaiden kanssa oven ulkopuolella. Suosittelen kuitenkin myymälää lämpimästi niille, joilla siellä on mahdollisuus poiketa!

2 kommenttia:

  1. Näitä maatilatoreja saisi tulla enemmänkin niin mahtusivat kaikki halukkaat liikkeeseen sisälle. Hankalaa, jos ei rattailla pääse, ei sitä lasta voi kadullekkaan jättää. Pitäisi olla niin suunniteltu, että lapset vanhempineen voisivat väljästi liikkua ettei ole inkiväärijuomapullot lasina lattialla.

    Kaipailen kovasti vastaavaa konseptia meillekkin päin. Mars matkaan maatilatorit, valloittakaa maa.

    VastaaPoista
  2. Joo, meillä on siksi juuri jääneet tuolla käynnit vähiin, kun useimmiten olen yksin lasten kanssa liikkeellä. Ainoastaan tosiaan jos molemmat vanhemmat ovat mukana voi toinen odotella ulkona rattaiden kanssa. Muuten kyllä aivan ihastuttava paikka, toivottavasti näitä saataisiin lisääkin ja myös teidän suunnalle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...