torstai 29. lokakuuta 2009

Pientä herkuttelua

Vasta nyt huomasin, että Ruohonjuuresta saa tällaistakin suklaata. Maistiaisia pikku makeannälkään tuli tietenkin napattua mukaan. :)


 Testissä on toistaiseksi ollut vasta cashew-kookos-versio, mutta ihan herkulliselta vaikutti. Kaakaota on vain vähintään 50%, mikä aluksi kuulosti tosi pieneltä määrältä - kuitenkaan tässä maku ei ole yhtään pliisu  toisin kuin mainstream-maito-"suklaissa", koska puuttuva kaakao on korvattu muulla hyvällä kamalla (mm. kookoskerma ja agavenektari).

4 kommenttia:

 1. Onko kookoskerma superfoodia? Mitä muuta noissa on kuin mainitsemiasi aineita?

  VastaaPoista
 2. Mulla on tässä parhaillaan makustelussa tuo toinen eli goji-lucuma ja ainesosat ovat:
  kaakaomassa (kaakao min. 50%), agavenektari, kaakaovoi, pakastekuivattu gojimarjajauhe (11%), kookosvoi, lucumajauhe (9%), lucumajauhe (9), gojimarjoja (5%).

  Kookos-cashew-suklaan valmistusaineet puolestaan ovat: kaakaomassa (kaakao min. 50%), agavenektari, kaakaovoi, kookoskerma (10%), cashewpähkinä (8%), jauhettu vaniljapalko

  Hmm, hyvä kysymys. :) Itse en ole tullut mieltäneeksi kookoskermaa superiksi as such - kookosöljyn kylläkin. Mitäpä tähän sanovat superfood-ekspertit? :)

  VastaaPoista
 3. oikeestaan tämähän on "suklaata", ei tällasia mihin on sekotettu kasvisrasvoja saa edes myydä monissa maissa suklaina. vähän kun brunbergin suklaankaltaiset tuotteet.

  ei toi 50% ole vähän maitosuklaalle, normaalisti prossa pyörii vähän yli 30 tienoilla.

  VastaaPoista
 4. Maisteoin tuota Gojia ja oli NIIIIIIIN hyvää!!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...